Torsdag d. 27. november 2014 - Årgang 9

Renovest kan fortsat deponere i Oudrup


Til sommer er det nuværende deponi i Oudrup fyldt op. Men Renovest har fået tilladelse til at tage et nyt deponi i brug på den anden side af Stengårdsvej.


Lokalnyheder Flere nyheder
Sportsnyheder Flere nyheder

28-årig kvinde fra Løgstør alvorligt kvæstet

En 28-årig kvinde fra Løgstør kørte frontalt ind i bus under overhaling. Hendes tilstand betegnes som kritisk.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
 • Bank pyntet op til jul af 0. klasserBank pyntet op til jul af 0. klasser27-11-2014

  0. klasserne på Løgstør Skole har lavet julepynt i Spar Nord Bank i Løgstør. Frønse var selvfølgelig tilstede og serverede kagemand.
   

 • Drop julegaverne på bagsædet24-11-2014

  I disse dage sættes jagten på årets julegaver for alvor ind, og det kan blive en kedelig og dyr oplevelse for dem, der glemmer at gemme gaverne i bilen væk. Indbrudstyvene har nemlig kronede dage i november og december, når bilerne er proppet med dyre gaver. Og din forsikring dækker kun, hvis du har husket at låse bilen, og din forsikring dækker ikke guld, sølv og smykker stjålet fra din bil.

  Tyverier fra biler er et gennemgående problem året rundt, men november og december adskiller sig fra de andre måneder. Tyvene får nemlig mere med sig pr. indbrud, når de bryder ind i bilerne for at tømme dem for værdier. I november og december er tyverier fra biler – ifølge Alkas beregninger – ca. 15 % dyrere end gennemsnitsmåneden.

  ”Man er dækket af sin indboforsikring, hvis man har husket at låse bilen, og der er tegn på, at bilen har været brudt op. Derfor er det meget vigtigt, at man tjekker en ekstra gang, at bilen er låst, når man forlader den,” lyder det fra Lise Agerley, kommunikationsdirektør i Alka.

  Forsikringen dækker ikke, hvis du får stjålet penge, guld, sølv og smykker fra din bil. Heller ikke selv om det er gemt væk. Så har du købt et smykke til kæresten, så tag det med dig, når du shopper videre.

  Gadgets, pc’er, mobiltelefoner, fotoudstyr, ure m.m. skal gemmes godt væk i bagagerummet, for de er kun dækket, hvis de ikke har været synlige udefra.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!