Torsdag d. 23. oktober 2014 - Årgang 9

Kloakfirma fra Vilsted kåret som Gazelle


Vesthimmerlands Kloak og Beton ApS kåret som Gazelle 2014 blandt kun 8 vesthimmerlandske virksomheder.


Lokalnyheder Flere nyheder

Aggersund IF har igen seniorhåndbold for herrer


Aggersund IF tilbyder et håndboldkoncept, hvor sociale arrangementer er inkluderet i kontingentet.


Sportsnyheder Flere nyheder

Jakketyve spottet i Farsø - men ikke fanget

To yngre mænd er stærkt savnet efter et tyveri af jakker hos Din Tøjmand i Farsø.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
  • Mangel på nye campingvogneMangel på nye campingvogne23-10-2014

    Normalt findes der masser af nye campingvogne på markedet, men gennem de sidste år har fabrikkerne i Europa ændret deres produktionsplanlægning. Det betyder, at fabrikkerne producerer de nye vogne i serier i bestemte mængder og i bestemte perioder, så hvis man finder sin drømmevogn lige før Påske, kan man risikere at netop den model er færdigproduceret på fabrikken, altså udsolgt, i denne sæson. Mange fabrikker producerer således kun bestilte vogne og ikke til lager.

    Løsningen på den nye produktionsform er, at bestille sin vogn i efteråret, selv om den måske først skal leveres til påske. Så kan fabrikkerne tage den med i produktionsplanlægningen, så du kan få den leveret i den periode du ønsker. Tidligere har mange campister haft for vane at købe deres nye campingvogn i løbet af foråret, men så kan man ikke være sikker på at man kan få den campingvogn man har drømt om. Ingen fabrikker ønsker at producere campingvogne til lager og håbe de bliver solgt. Det er kun rentabelt at producere de vogne som er blevet bestilt.

    De danske campingforhandlere afholder Åbent Hus i weekenden den 25. + 26. oktober 2014, hvor der netop er mulighed for at kigge nærmere på de nye 2015 modeller. Her har du samtidigt mulighed for at få en snak med din lokale forhandler omkring produktionsplaner og leveringstidspunkter.

    Hos Løgstør Caravan Center holdes der også åbent hus i weekenden - både lørdag og søndag fra kl. 11 til 16.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!