Lørdag d. 1. november 2014 - Årgang 9

Klar til nyt slag om placering af nyt socialpsykiatrisk center


De to regionale institutioner Socialpsykiatrisk Boform Vestervang i Løgstør og Boformen Skovvænget i Ålestrup skal nedlægges og erstattes af et nyt fælles hus i samarbejde med Vesthimmerlands Kommune. Men placeringen er der ikke enighed om.


Lokalnyheder Flere nyheder

Gundersted kan selv afgøre det hele

Fodbold serie 1: Lørdag eftermiddag kan Gundersted sikre sig den anden oprykning på mindre end et halvt år, når de på udebane møder Viborg Søndermarken.


Sportsnyheder Flere nyheder

Brand i etageejendom i Ranum

En plastikbøtte på et tændt komfur var årsag til en brand i Ranum.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
 • 6 millioner kroner i forskel på samme type hus afhængigt af beliggenhed30-10-2014

  Ny undersøgelse fra EDC viser, at der er mere end 6 millioner kroner i forskel på, hvad to ens huse koster i landets dyreste og billigste postnummer.

  Ejendomsmæglere fra 230 EDC-butikker over hele landet har vurderet prisen på et gennemsnitligt 140 m2 etplanshus i deres område. Disse vurderinger er samkørt med statistik over handelspriser i de samme områder. Analysen kaldes ”Danmarkshuset” og er gennemført i ikke mindre end 388 postnumre landet over.

  Ifølge analysen er forskellen mellem landets dyreste og billigste postnummer nøjagtig 6.024.000 kr., hvilket svarer til, at man for prisen på et enkelt hus i landets dyreste postnummer kan købe mere end 10 huse i landets billigste postnummer. Frederiksberg ligger med en pris på 6.609.000 kr. suverænt i top, og herfra er der et spring på hele 1,6 mio. kr. ned til det næstdyreste postnummer i Danmark, Østerbro i København.

  Det område, hvor man ifølge undersøgelsen får mest bolig for pengene, er i Vestjylland i byer som Nykøbing Mors, Lemvig og Thyborøn. På listens bundplacering ligger Ørnhøj ved Holstebro, hvor man kan få 140 gode kvadratmeter for kun 585.000 kr.

  Se prisen på "Danmarkshuset" i dit område her.

   

 • Åbent foredrag med Ole Thestrup – Mit liv med og uden alkoholÅbent foredrag med Ole Thestrup – Mit liv med og uden alkohol29-10-2014

  På mandag kan man i This Salen i Farsø høre Ole Thestrups personlige beretning om, hvordan han har mærket at have alkoholisme tæt inde på livet, og hvordan det lykkedes ham at komme ud på den anden side.

  I forbindelse med opstarten af Vesthimmerlands Kommunes Udsatteråd, inviteres til åbent foredrag med skuespiller, Ole Thestrup, med formål at sætte fokus på alkoholisme, som et problem, der ikke kun vedrører "manden på bænken", men som ca. 140.000 danskere lider af.

  Ole Thestrup er kendt som den folkekære skuespiller, vi bl.a. har set som nissefar Magnum i "Jul på Slottet", som skydegal jæger i "Blinkende Lygter", og derudover i en lang række andre teaterstykker og nyere danske film.

  Undervejs i sin travle karriere fik Ole Thestrup et alvorligt alkoholproblem, som tog ham ni år, at komme ud af, og bl.a. var årsag til at han i 1988 blev sat af et fly, der kostede ham 45 lange, tørlagte dage i et åbent fængsel i Canada.

  Ole Thestrup fortæller i dette foredrag, hvordan han fik vendt skuden, og blev fri for alkoholismen, der var tæt på at koste både hans karriere og liv. Et eftertænksomt, men også humoristisk foredrag, hvor Ole Thestrup er hudløst ærlig omkring de problemer, han har haft – og løst!

   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!