Fredag d. 22. august 2014 - Årgang 9
Lokalnyheder Flere nyheder

Oprykkerne fra Gundersted hev endnu en sejr hjem

Fodbold serie 1: Efterårets første sejr på fremmed græs blev hentet i Stoholm.


Sportsnyheder Flere nyheder
Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
 • Tican i Fjerritslev lukker og sender 160 medarbejdere hjem22-08-2014

  Slagteriet Tican har indstillet sin afdeling i Fjerritslev til lukning, og det koster de 160 medarbejdere jobbet. Den største årsag til lukningen er Ruslands boykot af udenlandske fødevarer. Tican i Fjerritslev udbener forender af svin, og besutningen om at lukke afdelingen blev truffet af slagteriets ledelse i aftes.

 • Jutlander Banks første halvårsregnskabJutlander Banks første halvårsregnskab20-08-2014

  Med et resultat efter skat på 88 millioner kroner kommer Jutlander Bank flot ud af første halvår 2014, som er bankens første halvår. Bankens direktørduo, Per Sønderup (t.v.) og Poul Damgaard betegner resultatet som "flot". Jutlander Bank A/S er resultatet af fusionen mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

 • Danskerne overvåger selv indbrudstyven20-08-2014

  Tal fra Det Kriminal Præventive Råd viser, at Danmark er blandt de mest indbrudshærgede lande i Europa. Faktisk står det så slemt til, at vi kun overgås af Grækenland, når det kommer til antallet af indbrud. Men i år har danskerne taget et nyt våben i brug i kampen mod indbrudstyvene.

  Om man er ude at handle, på arbejde eller om man rejst til anden side af jordkloden, behøver man aldrig lade sin bolig ud af syne. Det er nemlig blevet muligt at ’livestreame’ på sin mobil eller tablet via kameraer opsat i hjemmet - så man kan følge med i, hvad der sker i ens hus uanset hvor man befinder sig.

  ”Vi har netop introduceret et cloudbaseret alarmsystem med videodetektorer, der giver forbrugeren mulighed for selv at installere alarmen og overvåge hjemmet via livestreaming, og det forventer vi os meget af,” oplyser Morten Holck Jæger, salgsdirektør hos G4S og uddyber: 

  ”Systemet giver mulighed for, at man selv eller naboen kan styre alarmen og tjekke videoklip på sin mobil, tablet og på vores hjemmeside. På denne måde kan man altid se, hvad der sker i ens hjem, lige meget om man er på arbejde, er på storbyferie eller hygger i sommerhuset.”

 • Større indtægter på Øresundsbron18-08-2014

  På Øresundsbron fortsatte vejindtægterne med at stige i første halvår 2014. Indtægterne udgjorde 567 millioner DKK , hvilket er en stigning med 35 millioner sammenlignet med samme periode sidste år. Forklaringen på stigningen findes især i fragttrafikken, som gik frem med 6,8 procent. Øresundsbrons markedsandel af fragttrafikken over Øresund er nu 52,4 procent.
   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!