Tirsdag d. 28. marts 2017 - Årgang 12

SBV95 er i gang med genopbygning af klubben

Der er igen kommet børnespillere i SBV95, og klubben er også tæt på at kunne mønstre et nyt damehold. Dermed er sidste års krise i klubben vendt til fremgang og optimisme.


Lokalnyheder Flere nyheder

Løgstør HK har kåret årets spillere og trænere


Løgstør HK har spillet sæsonens sidste hjemmekampe. Det skete i lørdags, hvor der var gjort klar til et brag af en afslutning med musik, lys, røg, indløb og speak til alle kampene. Traditionen tro blev der også kåret ”Årets Spiller”, ”Årets Trænere” og ”Årets Kammerater”


Sportsnyheder Flere nyheder

Knallerkører tog flugten og væltede

Knallertkører havde ikke lyst til at få tjekket sin knallert af politiet.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Ind- & Udland

Forside bund nyheder

 • Lang vej til VM for Danmark27-03-2017

  Efter 0-0-kampen i Cluj mod Rumænien søndag aften ser Danske Spil endnu mere skeptisk på Danmarks chancer for at komme med til VM. Polen på førstepladsen er seks point væk, og kun de bedste to'ere kommer i playoff-runden, og det regnskab ser heller ikke godt ud lige nu, hvor Montenegro er dårligste toer af alle.

  - Vi tror ikke, at Danmark kommer med til VM. Derfor har vi odds 3,50 på, at det lykkes og odds 1,25 på, at Danmark ikke kommer med, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike, og uddyber:

  - Først og fremmest skal Danmark i top to i gruppen. Derefter skal de have point nok til at blive en af de toere, der skal i playoff. Lykkes det, så skal de ud i en svær playoff-kamp mod en anden toer, så alt i alt er der mange ting, der skal gå Danmarks vej, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

  Polen har kurs mod en sikker førsteplads i Danmarks pulje, og dermed ser det ud til, at Danmark skal satse på at blive en af de toere, der skal i playoff. Montenegro er lige nu toer i Danmarks pulje, men de er den dårligste toer af alle lige nu og står dermed til ikke at komme i playoff.

  - Nu skal Danmark også lige op blandt de to bedste. I holdets nuværende forfatning er det ikke givet, at Danmark tager til Montenegro og Armenien og vinder. Og så har vi stadig Polen. Så det bliver svært, siger Peter Emmike.

  Danske Spil har odds 1,28 på, at Polen løber med førstepladsen i Gruppe E. Danmark som vinder af gruppen er til odds 6,50.

 • Månedens Plante i april: KløverMånedens Plante i april: Kløver22-03-2017

  I april begynder sæsonen for den trendy og skønne Kløver med det latinske navn Trifolium.

  Planten har mange anvendelsesmuligheder og er en fantastisk udplantningsplante. Den fås i flere spændende farver og bladmønstre. Med sin skulpturelle vækst skaber Trifolium en skønt vildskab i potter og krukker, hvor de nemt kan stå alene eller uden problemer kan sættes sammen med andre yndlingsplanter.

  Trifolium er en fremragende helårsplante. Den hører til staudefamilien, hvilket betyder, at den er vinterhårdfør. Den kan derfor plantes ud allerede i det tidlige forår, hvor det ellers er lidt svært at finde planter, der kan holde til den smule frost, som foråret kan bringe.

  Trifolium blomstrer hele sommeren med dejlige duftende blomster, som bier og sommerfugle elsker. Om efteråret viser den smukke kløver virkelig sin styrke. Regn og rusk - og den første frost - er ikke noget problem, men giver tværtimod skønne farver, der lyser op i efterårets aftagende lys.

  Vinter er normalt en tid, hvor krukkerne tømmes, men med Trifolium kan man stadig have dine krukker fremme. For har vi en mild vinter, så står de stadig flot. Ved frost lægger de sig bare ned, men så snart det bliver + grader igen, retter de sig op. Først ved -10° i et stykke tid, begynder de at visne væk. Når forårssolen igen varmer, kommer de frem igen.

  Trifolium elsker frisk luft og lys, så de holder bedst ude, men pynter også som potteplante inde. Til forårets og sommerens fester gør de sig fremragende som vilde borddekorationer.

  De skønne Trifolium er aktuelle i handelen fra april måned.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!