Torsdag d. 31. juli 2014 - Årgang 9

Hemdrup - en by i udkantsvesthimmerland


Lokaltindblik.dk tog forleden på tur rundt i Hemdrup for at se, om der er liv i en by, der ligger i et af Vesthimmerlands yderste hjørner.


Lokalnyheder Flere nyheder

Deltagerlisten til Made in Denmark er næsten klar


Det danske golfikon Thomas Bjørn er blandt det stjernebesatte felt af golfspillere, der stiller til start i Made in Denmark-turneringen på Himmerland Golf & Spa Resort i uge 33.


Sportsnyheder Flere nyheder

75-årig kvinde offer for velkendt tricktyveri

Udlændinge, der spørger om vej uden for et supermarked, bør give anledning til mistanke om dårlige hensigter.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Kort nyt
 • Nordea-penge til festivaler i LøgstørNordea-penge til festivaler i Løgstør28-07-2014

  Muslingefestivalen i Løgstør og foreningen Kanal Jazz, der hører til samme sted, har hver især fået 5000 kroner fra Nordea Fonden. På billedet ses filialdirektør i Nordea i Løgstør dele pengene ud til Leif Myrup (t.v.) fra Muslingebyen Løgstør og Kent Hjelmager fra Kanal Jazz.

 • Vilsted Åkro holder sommeråbent28-07-2014

  Vilsted Åkro holder åbent fra torsdag til søndag frem til den 17. august. Der er øl, vin, kaffe, is og let servering, og indehaver Erik Jensen minder om, at kroen har fået en Elitesmiley fra Fødevarestyrelsen.

 • Ny badetrappe bruges flittigtNy badetrappe bruges flittigt26-07-2014

  Den nye trappe, der er etableret fra havnekanten til bassinet ved indsejlingen til Frederik den VII's Kanal, bliver brugt flittigt i denne varme sommer. Det er Vesthimmerlands Kommune, der har ladet trappen bygge, og den er blevet et populært samlingssted for overophedede sommergæster, der trænger til en dukkert i Limfjorden. I aftes blev der stadigvæk badet, da solen var på vej ned i horisonten.

 • Vore naboer mod nord klar til Vesterhavs Rock25-07-2014

  Den 2. august afholdes 16. udgave af Vesterhavs Rock på dyrskuelpladsen i Fjerritslev. Sidste år var der mellem 3500 og 4000 gæster og et overskud på 200.000 kroner til de 5 foreninger bag koncerterne.

  Carpark North, Smokie, Thomas Helmig, Christopher og 90'er Festen står for det musikalske, mens omkring 300 frivillige sørger for at betjene det tørstige publikum.

  I følge Vesterhavs Rock selv sælges der på dagen 242 flasker sprut - haraf er de 160 flasker Jägermeister. Der sælges 4800 Somersby/Mokai, 3000 shots rør og 8000 liter øl. Der bruges 83 kubikmeter vand.

  Der opsættes 1,5 kilometer hegn omkring pladsen og musikbudgettet er på 1,4 millioner kroner.

 • Løgstør BIO's kommende film24-07-2014

  Fra i dag den 24. juli vises ”EN FLÆNGE I HIMLEN”.  Hazel og Gus er to udsædvanlige teenagere, som deler en skarp humor, en foragt for det konventionelle og en kærlighed, som tager dem – og os – på en uforglemmelig rejse. Deres forhold er ydermere mirakuløst, idet de mødtes og forelskede sig i en støttegruppe for kræftramte. ’En flænge i himlen’, baseret på den bedst sælgende roman af John Green, udforsker de sjove, nervepirrende og tragiske aspekter af at være i live og forelsket. Filmen er BIOs PLETSKUD , så medlemmer af Løgstør BIOs Venner kan købe billetter til ½ pris.

  26. og 27. juli samt weekenden efter er der børnefilm på programmet. ”SÅDAN TRÆNER DU DIN DRAGE” vises både i 2D og 3D.

  Fra 31. juli vises den franske film ”UNG OG SMUK”. 17-årige Isabelle er med sin familie i sommerhus og møder den tyske turist Félix, som er fuldstændig betaget af den forførende smukke pige. Filmen er bygget op over 4 årstider og 4 sange fra Isabelles 17 års fødselsdag og et år frem.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!