Tirsdag d. 28. juli 2015 - Årgang 10

Trofaste frivillige bakker op om Løgstør Open Air


I år er det 10 år siden, Løgstør Open Air første gang gik i luften. Men arrangørerne har stadig let ved at finde frivillige til at hjælpe til med koncerten.


Lokalnyheder Flere nyheder

Fodboldpiger fra Aars til Gothia Cup i Göteborg


Over 1700 hold fra 74 nationer var med i Gothia Cup i Göteborg. To af disse hold kom fra Aars IK, der igennem flere år har sparet sammen til en uge fyldt med fodbold.


Sportsnyheder Flere nyheder
Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
 • Afdragsfrie lån på retur27-07-2015

  Danske familier har reduceret deres lån uden afdrag med 50 mia. kr. det seneste år. Det skyldes især et fald i variabelt forrentede lån uden afdrag. Det viser dagens tal fra Danmarks Nationalbank for juni 2015.

  Det seneste år er lån uden afdrag faldet med 50 mia. kr. Dermed er andelen af udlånet, hvor der ikke betales afdrag, faldet fra 55 pct. til 53 pct. af det samlede udlån.

  ”Det seneste år har lån med afdragsfrihed været på retur. Det er især blevet dyrere for låntagerne at have variabelt forrentede lån, hvor der ikke betales afdrag, og det kan have fået folk til at søge over mod andre låntyper,” siger Peter Jayaswal, underdirektør for Realkreditrådet og fortsætter:   

  ”De meget lave renter har samtidig betydet, at folk har kunnet få billige lån med mere plads til at afdrage. Og det betyder, at familien kan få høvlet mere og hurtigere af deres gæld.”

   

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!