Torsdag d. 2. april 2015 - Årgang 10
Lokalnyheder Flere nyheder

LIF tørner ud mod frygtindgydende oprykker


Skærtorsdag tager Løgstør IF hul på den nye sæson, når Jyllandsserie-holdet møder det nordårhusianke succeshold Christiansbjerg IF.


Sportsnyheder Flere nyheder

VW Passat stjålet i Fandrup

En sort VW Passat er stjålet på Snedkermarken i Fandrup.


Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder
 • Nyt Swedoor-produkt giver din dør personlighed01-04-2015

  SWEDOOR lancerer en ny yderdør, Character Identity, hvor husnummeret udgør glaspartiet i døren. Den nye designerdør kommer på markedet den 1. april 2015 og er et eksklusivt alternativ til den klassiske yderdør.

  Yderdøren får en stadig mere fremtrædende rolle i husets individuelle udtryk, og derfor introducerer SWEDOOR, Character Identity, som gør det muligt at give døren det personlige præg, som mange stræber efter. Husnummeret er designet i døren og fungerer samtidig som vindue, der kan bidrage til en lysere atmosfære i entréen. Hvis man gerne vil have lysindfald men ikke indsyn, kan man vælge frosted glas i stedet for klart glas.

  Glasset gør forskellen
  Identity er nyeste skud på Character-stammen, der generelt kendetegnes ved rene linjer og skjulte beslag. Glasset udgør en del af dørens bærende konstruktion, og har slet ingen lister langs glasset. Det giver ikke bare en solid dør, men også en flot finish.

  Eksklusive funktioner
  Character Identity er en gennemtænkt designdør – også hvad angår funktioner. Det gælder fx tætningslister i silikone, som bevirker, at døren kan modstå kulde og træk samt en solid lås, der gør døren vanskelig at bryde op. Derudover fås døren med integrerede hængsler – en populær og eksklusiv løsning, hvor hængslerne integreres i karmen, så looket forbliver rent og enkelt.

  Character Identitys standardfarve er hvid men kan nemt specialbestilles i alle farvenuancer, fx varm orange.

 • Spar Nord-aktionærer vandt ferieopholdSpar Nord-aktionærer vandt ferieophold31-03-2015

  Her ses en af vinderne i forbindelse med Spar Nord Banks konkurrence, som fandt sted ved det nyligt afholdte aktionærmøde. Præmien var et weekendophold i et fire-personers hus på et af Dayz' feriecentre.
  På billedet ses fra venstre: kunderådgiver Johnny Støttrup Jensen, Lone og Torfinn Gøte og børnene Edfinn, Elias og Ea.

 • Tid til at tappe birkesaft28-03-2015

  I marts måned, når kulden forsvinder, forbereder birketræerne sig på at sætte nye blade. Træet begynder at sende saft ud i grenene så knopperne får næring til at skyde. Det betyder også, at det er tid til at tappe birkesaft, for folder bladene sig først ud, er det slut med overskydende saft.

  Den nemmeste måde at tappe birkesaft på, er at finde en gren som er ca. en tommelfinger tyk. Klip et skråt snit og tape en flaske fast på grenen. Et træ kan give 5- 10 liter saft i døgnet..., dog noget mindre, hvis det er meget koldt.

  Saften er klar og smager kun lidt sødt, men bland den evt. sammen med anden saft. Birkesaften kan også koges til sirup. Bring saften i kog i en gryde. Skru ned på middelvarme og lad saften koge ind.

  KILDE: Naturekspeditionen.dk

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!