Onsdag d. 13. december 2017 - Årgang 12

Elly giver moppen videre


Efter 24 år som indehaver af Løgstør Kvikservice, har Elly Nielsen solgt virksomheden til Chenette Viese.


Lokalnyheder Flere nyheder

Løgstør har fundet nye trænere


Fodbold: Søndag kunne LIF præsentere klubbens nye seniortrænere.


Sportsnyheder Flere nyheder
Politinyt Flere nyheder
Regionale nyheder fra TV2 Nord
Landsdækkende nyheder Ind- & Udland

Forside bund nyheder

 • Ny Sunset Boulevard i Haverslev uddeler 1000 gratis burgereNy Sunset Boulevard i Haverslev uddeler 1000 gratis burgere12-12-2017

  Det bliver et sandt rivegilde for burgerelskere, når Sunset Boulevard åbner i Haverslev den 15. december. Restaurantchef skyder festen i gang med tilbud og 1000 gratis burgere.

  På trods af sin undseelige størrelse med blot 765 indbyggere har Haverslev i det centrale Himmerland udviklet sig til et regulært knudepunkt for fastfood. Den attraktive placering ved motorvejens afkørsel 33 har nu også tiltrukket restaurantkæden Sunset Boulevard, der etablerer nyt spisested onsdag 15. december. Åbningen bliver en fest med konkurrencer, tilbud og ikke mindst 1000 kuponer til gratis burgere, som bliver delt ud i dagene op til premieren.

  – Jeg vil gerne hilse på de lokale borgere og deler derfor personligt de 1000 kuponer ud foran supermarkeder og andre samlingssteder. Jeg glæder mig helt vildt til åbningsfesten, som bliver noget af en ilddåb med masser af gæster. På den længere bane, har jeg en forhåbning om at skabe Danmarks største Sunset Boulevard. Med den fantastiske placering tror jeg på, at det kan lykkes, siger Per Jørgensen, ejer og restaurantchef i Sunset Boulevard i Haverslev.

  Konkurrence er en god ting
  Den ny Sunset Boulevard placerer sig tæt op ad konkurrenter, og kampen om de sultne kunder bliver hård. Per Jørgensen har dog is i maven og er sikker på, at mange gæster vælger den danske restaurantkæde.

  – Jeg ser kun konkurrencen som en god ting. Jeg tror, at der kommer endnu flere mennesker afsted – og ikke mindst et anderledes kundesegment. Sunset Boulevard har sit helt eget sortiment, og vi kan tilbyde et ordentligt måltid mad, af gode råvarer, som altid er frisklavet efter gæstens bestilling, siger Per Jørgensen.

  Restauranten får 88 siddepladser, et legeland til børnene og drive-in til dem, der hellere spiser derhjemme.

  Ambitiøse forventninger
  De seneste måneder har været hektiske for Per Jørgensen, hvor han har gennemført adskillige jobsamtaler og holdt snor i byggeprocessen. Den 30-årige aarhusianer har rigeligt med erfaring – både fra Sunset Boulevard og i rollen som franchisetager.

  – I det seneste år har jeg arbejdet som souschef i Sunset Boulevard i Hedensted, der har en meget sammenlignelig placering. Derudover har jeg tidligere været medejer af fire 7-Eleven-butikker i Aarhus. Så med den gode placering, de spritnye faciliteter og et engageret team af erfarne og friske kræfter er jeg ikke bange for at sætte ambitiøse forventninger til driften, fortæller Per Jørgensen.

 • Unge låner for at shoppe – de veletablerede for at bygge omUnge låner for at shoppe – de veletablerede for at bygge om08-12-2017

  De unge, der tager online-lån, låner primært små beløb til shopping og rejser. De etablerede midt i livet låner fem gange så meget. De vil bygge huset om eller købe ny bil, viser analyse fra sammenligningsportal.

  Tager man et ”røntgenbillede” af alle danske online-lånere, dukker der helt klare billeder frem af forskellige typer lånere. Lånere med en månedsindkomst på under 5000 kroner er typisk studerende, er i gennemsnit 21 år og låner online til lidt shopping eller for at kunne tage på ferie. De låner i gennemsnit 11.500 kroner. I den anden ende af skalaen finder vi de veletablerede med en månedsindkomst på den gode side af 40.000 kroner. De er 48 år og låner primært for at bygge om eller renovere huset, sekundært for at skifte bilen ud. De låner i gennemsnit noget mere, nemlig 52.500 kroner. Det viser en frisk analyse fra sammenligningsportalen fair-laan.dk.

  – Tallene er ikke overraskende for os, der arbejder med at rådgive om online lån til daglig, men det er alligevel interessant at se, hvor tydelige forskelle, der er aldersgrupperne imellem, fortæller analytiker og CEO Andreas Linde. Han er ikke overrasket over, at også folk med en årsindtægt på 480.000 kroner låner online.

  – For mange mennesker i dag er det en stor fordel, at lånet kan klares i ro og mag online derhjemme i stedet for at sidde med hatten i hånden hos bankrådgiveren. Og hvis man har en god lånehistorik og en god betalingsevne, kan man online få meget rimelige tilbud med lave eller ingen gebyrer samt fornuftige renter. Og det er totalt gennemsigtigt. Stoler man ikke på, at tilbuddet fra långiver X er godt nok, kan man jo bare prøve långiver Y. Og man kan hele tiden sammenligne med tilbud fra ens egen bank, siger Andreas Linde.

  De 36-årige låner for at flytte

  Lånerne i analysen er kun blevet spurgt om, hvad de skal bruge pengene til, ikke andet. Men noget tyder på, at de 36-37-årige måske skal skilles fra deres partner. De låner nemlig oftest for at kunne betale et depositum på en ny bolig, at indfri gæld, betale regninger eller købe en bil. De låner i snit 31.500 kr. De 29-årige låner mest til en bil.

  Se flere tal i oversigten på https://fair-laan.dk/budget/indkomst/

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!