Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Vital sejr til velspillende Aars

25-09-2022

Fodbold: Klubbens andethold besejrede Valsgård med 3-2.

Tekst: Per Lyngby 

Medens Nibe og Svenstrup-Godthåb kører parløb i toppen af serie 2 pulje 14, er der en række hold, som kæmper for at holde sig fri af de to nedrykningspladser.

To af disse hold er Aars IK og Valsgård, som søndag tørnede sammen på Sondrup Park i Aars. En eventuel vinder af kampen ville havne over nedrykningsstregen, medens taberen ville komme under den kritiske streg. 

Det blev Aars, som trak det længste strå i en kamp, hvor holdet var foran med 3-0, inden gæsterne målmæssigt begyndte at bide fra sig. Dog kun to gange, og så vandt hjemmeholdet med 3-2.

"Vi var gode i dag og var godt forberedt på Valsgårds styrker og det modsatte. Med få afbud og parathed kan vi stille et godt hold. Vi skulle have scoret flere mål, og Valsgård vil nok mene det samme om deres muligheder. De kom dog først i gang med hjælp fra et komisk selvmål. En fortjent sejr, som gav os lidt luft i  bundkampen", sagde  træner Kristian Skriver efter en vitale sejr.

Rasmus Poulsen scorede 2 gange for Aars, medens Lucas Hanger stod for det sidste mål til hjemmeholdet. 

Med sejren kom Aars på 10 point, som er præcis det samme som Gundersted, som man møder på udebane næste lørdag. Endnu en vigtig kamp, hvor forskellen på sejr og nederlag kan blive afgørende til slut.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!