Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Vind eller forsvind for Gundersted

11-06-2022

Fodbold: Kvik-Aalestrup har forlænget opholdet i serie 1, medens det er mere usikkert for Gundersted.

Tekst: Per Lyngby

Næstsidste spillerunde i seriefodbolden afvikles i denne weekend, hvor brikkerne så småt begynder at falde på plads i nogle af puljerne, medens andre trækker spændingen om op- og nedrykning til det sidste.

I serie 1 ligger det fast, at Kvik-Aalestrup bevarer sin plads i rækken. Holdet vandt torsdag med 4-3 over bundproppen Foulum, som dog kæmpede godt for sagen og var foran med 3-2, inden hjemmeholdet fik sikret sig sejren.

“Ja, man kan ikke tage fra dem, at de kom med, hvad de havde. Vi var dog vores egen værste fjende i den kamp. Sløset boldomgang og dårlige beslutninger stod i kø. 4-5 gange forsøgte vi at spille bold, og det gav mål. Måske lidt groft ridset op, for generelt har jeg kun ros til overs for vores indstilling på holdet, når vi spiller.  Men i dag var sgu noget skidt. Folk så trætte ud, og måske der stadig sad en Knaberfest i benene fra pinsedagene hos nogle af spillerne. Det er vist meget rammende at bruge det populære udtryk "3 point er 3 point" i dag. Nu lakker sæsonen mod enden og forhåbentlig kan vi slutte godt af mod Viborg FF i sidste runde.”, lød det efter kampen fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Jonas Caffey, Frederik Elkjær Jensen og Rasmus Madsen med 2 stod for Kvik-Aalestrups scoringer.

Gundersted kæmper for overlevelse, som ikke længere kan klares direkte, hvorimod et play off kamp kan blive en mulighed. Holdet tabte fredag aften klart med 1-4 til Viborg FF, og da Højslev samtidig satte point til mod Skive, er der lagt op til et finalebrag på Højslev Stadion næste søndag, hvor Gundersted skal vinde for ikke at rykke ned. En sejr vil derimod give adgang til play off, akkurat som man var ude i sidste efterår, hvor Hornum blev besejret i den afgørende kamp.

Vadym Rudenko scorede trøstmålet i nederlaget til Viborg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!