Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Vilsted Sø Løbet hængte den røde lampe ud

10-09-2017

Der var lukket for forhåndstilmeldinger forud for Vilsted Sø Løbet lørdag formiddag, da alle 1200 ledige løbsnumre allerede var solgt inden løbsdagen.

Vejrguderne forbarmede sig og fandt noget af årets bedste vejr frem til de mange løbere, som i går stillede til start ved 3. udgave af Vilsted Sø Løbet. Det har måske medvirket til det store fremmøde på dagen. 1097 gennemførte løbet på én af de 3 ruter på henholdsvis 5,3 km, 12,5 km og halv maraton.

Selv om cirka 85 tilmeldte udeblev fra starten, glæder Rasmus Gammelholm sig over tilslutningen. Sportstiming, som stod for tidtagningen, opererer typisk med et frafald på 20 procent i forhold til antal tilmeldte. Ved Vilsted Sø Løbet 2017 var frafaldet helt nede på godt 8 procent, fortæller Rasmus Gammelholm, der som medlem af Lions Club Løgstør har været med til at arrangere løbet - og selv løb med på den lange distance.

Hovedparten af deltagerne kommer fra Ranum Efterskole, hvor både elever og deres familier var inviteret med til løbet. Det tilbud havde mange benyttet sig af.

Både start og mål var placeret ved Ranum Efterskole, hvor løberne efter strabadserne blev trakteret med mad fremtryllet fra efterskolens storkøkken.

Som navnet antyder, blev løberne sendt ud på stisystemerne omkring Vilsted Sø, og Lions Club Løgstør har valgt at lancere løbet som Danmarks smukkeste søløb. Det skal nu dokumenteres med filmoptagelser fra luften. I alt tre droner var sat ind for at dække løbet med billeder i fugleperspektiv.

Et eventuelt overskud fra løbet vil Lions Club Løgstør donere til godgørende formål.

Resultaterne fra løbet kan ses her

Herunder kan ses en lille smagsprøve fra løbet:

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!