Lørdag d. 22. september 2018 - Årgang 13
Jakob Nøhr, som her ses i en forsvarsaktion i kampen mod Gundersted, stod for et af de fire mål, da Hornum hjemme spillede 4-4 mod Trekroner.

Vild fodboldkamp i Hornum

07-10-2017

Fodbold: De to oprykkere gav hinanden et forrygende målshow og delte point.

Fodbold: De to oprykkere gav hinanden et forrygende målshow og delte point.

Tekst & foto: Per Lyngby

I foråret er der truck-show i Hornum med masser af underholdning i byen.

Lørdag føjede byens fodboldherrer i serie 2 så et mål-show til markedsbyens mange aktiviteter. Det skete, da et af puljens øvrige oprykkerhold, Trekroner, gæstede Hornum Stadion. Og som par garvede boksere blev der givet og taget i en hæsblæsende kamp, hvor begge hold var på randen af knockout, men sluttede med at stå oprejst og spille remis.

Trekroner bragte sig på vinderkurs, hvor holdet med scoringer efter et kvarter og en god halv time kom foran med 2-0. Mads Rask ville dog også være med i mål-legen, da han reducerede til 1-2, som også var stillingen ved pausen.

Et par minutter inde i anden halvleg kom hjemmeholdet på omgangshøjde, da Kasper Larsen scorede til 2-2. Så skulle man tro, at Trekroner mistede troen på tingene, men 6 minutter senere var gæsterne igen i front. Med omkring 20 minutter igen fik Hornum vendt kampen på hovedet, da de scorede to gange indenfor 2 minutter - først ved Simon Ipsen og derefter ved Jakob Nøhr.

Mads Rask blev ramt af en 10 minutters udvisning, men det samme skete minuttet efter for en af Trekroners spillere. Gæsterne udnyttede den situation bedst, da de kort efter udlignede til 4-4, som også blev kampens resultat.

Med det uafgjorte resultat er stillingen uændret i bunden, hvor Hornum akkurat holder Nørager-Rørbæk under sig med et forspring på 2 point - og en udsat kamp i Farsø på hånden.

I næste weekend skal Hornum til Arden, som man spillede 0-0 mod i de to klubbers første møde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!