Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Jesper Frederiksen scorede et af målene i 5-0 sejren over Roslev tirsdag aften.

Vigtig uge i vente for Løgstør

06-06-2018

Fodbold: Lokalbrag og topopgør venter i de næste to kampe.

Tekst: Per Lyngby

Med en forventet hjemmesejr over Roslev tirsdag aften er Løgstørs fodboldherrer i serie 1 nu klar til at tage hul på en spændende uge, hvor de to kommende weekend byder på kampe, der kommer til at afgøre, om klubbens status hedder jyllandsserien til efteråret.

Hjemmesejren over Roslev blev grundlagt på tre mål i første halvleg - to af Kasper Skak og et af Jesper Frederiksen. I anden halvleg udbyggede Kristijan Pavleka og Christian Hjortshøj føringen, så sejren kom til at lyde på 5-0.

På fredag aften skal Løgstør en tur til Hvam for at møde Kvik-Aalestrup, der nok er opsatte på at revanchere nederlaget i Løgstør tidligere på foråret - og måske sætte en kæp i hjulet på oprykningsdrømmene for Andreas Overgaard og hans tropper.

Kan Løgstør komme ud af lokalopgøret i Hvam med mindst et enkelt point, er der lagt op til lidt af en oprykningsgyser hjemme mod Hobro lørdag den 15. juni.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!