Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Vesthimmerlandske hold pressede topholdene

11-11-2018

Håndbold: Damerne fra Aars og herrerne fra Aalestrup vandt overraskende sejre, medens det var lige ved og næsten for herrerne fra Aars og Løgstør .

Tekst: Per Lyngby

Aars Håndbold Klubs herrer i 2. division har i de to seneste kampe været ude i særdeles tætte opgør, som begge blev afgjort med bare ét måls forskel.

Hjemmekampen mod HRH-Roslev sluttede med en sejr på 25-24 til Aars, som dermed tankede selvtillid inden kampen mod rækkens tophold HC Midtjylland på udebane lørdag eftermiddag. Trods en god indsats af vesthimmerlændingene måtte de drage hjem fra det midtjyske med et knebent nederlag på 21-22. Resultaterne af den seneste uges to kampe efterlader Aars midt i tabellen med 7 point for 7 kampe.

På søndag spiller Aars hjemme i Østermarkens Idrætscenter mod Hornbæk, som ligger et enkelt point efter Aars.

I damernes 2. division var Aars også oppe mod et tophold på udebane i kampen mod Sæby. Her overraskede oprykkerne fra Aars ved at vinde en forholdsvis sikker sejr på 32-28, som bringer holdet op på tredjepladsen med bare 2 point op til Sæby på førstepladsen.

Tirsdag aften spiller Aars-damerne hjemme mod Hornbæk, som ligger lige under Aars i tabellen.

Generelt har de vesthimmerlandske håndboldhold haft et godt tag på topholdene i denne spillerunde, hvor Aalestrup herrer i 3. division hjemme besejrede topholdet fra Nibe med 28-25. Søndag eftermiddag spillede Løgstør på udebane mod topholdet Tvis, som vandt en kneben sejr på 24-23. Dermed ligger Løgstør lige over nedrykningsstregen med 5 point for 7 kampe, medens Aalestrup for lige så mange kampe har 7 point.

Torsdag aften er der lagt op til et spændende lokalopgør i Aalstrup, når Løgstør kommer på besøg.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!