Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Uhyggelig tæt pulje i serie 3

10-10-2021

Fodbold: Nyt nederlag bringer Strandby fra toppen ned mod bunden.

Tekst: Per Lyngby

Med 3 spillerunder tilbage er der sølle 4 point mellem bundholdet Ulbjerg og topholdet Doense-Vebbestrup i serie 3 pulje 29, hvor også de vesthimmerlandske hold fra Aars og Strandby er med.

Med fire nederlag i de seneste fem kampe er Strandby fortrængt fra førstepladsen, og ligger nu placeret midt i rækken med 2 point op til duksepladsen og 2 point ned til dumpepladsen.

Aars er i nøjagtigt samme position, efter at holdet lørdag vandt med 2-1 over netop Strandby, som de kom på pointhøjde med.

“I enhver almindelig sæson havde vi for længst sikret os en ny sæson i serie 3 med vores nuværende 16 point.

Men lørdagens nederlag på 2-1 i Aars, hvor vi må ærgre os dybt over det unødvendige nederlag i 85 min på en dødbold, ja så venter der nu tre finaler med Doense som den første på Beachtown Arena lørdag”, lød det efter nederlaget fra Strandby-lejren.

Lasse Søndergaard Jørgensen bragte Aars foran efter bare 7 minutters spil, men et kvarter inde i anden halvleg sørgede Patrick Rosengreen for udligningen, blot for at se hjemmeholdet score sejrsmålet med 5 minutter igen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!