Mandag d. 14. juni 2021 - �rgang 16

Ubesejrede Løgstør har fundet ny træner

27-10-2018

Fodbold: Klubben henter deres kommende træner fra Højslev.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Løgstør IF

Efteråret har været én lang triumfmarch for Løgstørs fodboldherrer, som allerede i tredjesidste runde sikrede sig oprykning til jyllandsserien. Oprykningen blev sikret med en hjemmesejr på 4-2 over Højslev, som ikke blot måtte se Løgstør snuppe sejren og oprykningen - men også deres træner.

Fredag kunne LIF nemlig præsentere Kim Christensen, som den mand, der til foråret skal stå i spidsen for holdet, når der står jyllandsserien på holdkortet. Han tager over efter Rasmus Nygaard og Henrik Rasmussen, som færdiggjorde det arbejde, Andreas Overgaard havde påbegyndt gennem 2018 men ikke fik gjort færdig, da det kom til et brud mellem ham og klubben midt i efterårssæsonen.

Kim Christensen har haft stor succes i Højslev, som han har ført op i serie 1, hvor holdet har været med til at præge rækken de seneste par sæsoner.

Kim Christensen er fra Ørum og han er 54 år og dermed en rutineret herre i gamet. Han har tidligere været træner i Viborg Søndermarken og Tjele Vest - med stor succes.

“Han har også opnået den store hæder at blive kåret som “Årets seniortræner” i DBU Jylland. Vi har med ansættelsen en stor stor tro på og forventning til, at han er den rette til at få klubben et step op og konsolidere os i  jyllandsserien”, siger Keld Kronborg fra Løgstør IF's seniorudvalg.

“Var det ikke, fordi truppen skal have en velfortjent vinterpause, var vi såmænd klar til at se Kim på banerne i Løgstør IF allerede nu, men vi venter spændt på sidste weekend i januar, når det atter går løs”, siger Keld Kronborg, som også oplyser, at man har ansat Kim Christensen på en etårig aftale.

Den vikarierende trænerduo sluttede lørdag deres mission, da Løgstør med en udesejr på 4-1 over Viborg FF bevarede sin status som ubesejret i efteråret. Samtidig gav man også en hjælpende hånd til Kvik-Aalestrup, som forud for sidste spillerunde, hvor Løgstør er oversidder, kæmper en hård kamp mod netop Viborg Søndermarken om at undgå degradering til serie 2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!