Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Tre beter på stribe til Aars

12-04-2019

Håndbold: Efter det tredje nederlag på en uge er sæsonen nu slut for Aars HK’s herrer.

Tekst: Per Lyngby

For en uge siden stod Aars HK’s herrer over for 3 afgørende kampe, som dels kunne sikre holdet videre deltagelse i oprykningsspillet til 1. division og dels videre deltagelse i pokalturneringen.

Efter nederlag til Roskilde og Rækker Mølle, var Aars’ rolle i oprykningsspillet udspillet, da holdet fredag aften løb på banen hjemme i Idrætscenter Østermarken til pokalopgøret mod det tidligere storhold fra KIF-Kolding.

Selv om sydøstjyderne ikke har fordums styrke og i den kommende tid skal ude i kampe om at forblive i den danske håndboldliga, var de dog stærke nok til at slå Aars. 40-27 stod der i gæsternes favør, da kampen og dermed også sæsonen 2018-19 sluttede i Aars fredag aften.

Trods en uge med tre nederlag på stribe må den forgangne sæson betegnes som mere end godkendt for Aars, som har markerer sig flot i 2. division. Kan man holde sammen på de talentfulde unge spillere, er der bestemt grund til at tro, at holdet igen kommer til at blande sig i toppen af rækken, når der fløjtes op til den nye sæson.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!