Tirsdag d. 11. december 2018 - Årgang 13
Strandby kunne forleden offentliggøre, at man har forlænget med træner Troels Nymark (tv) for endnu en sæson.

Trænerkabaler er ved at gå op

03-12-2017

Håndbold: Kun i Løgstør er der stadig ikke en afklaring på næste års trænere.

Tekst & foto: Per Lyngby 

I fredags kunne DBU Jylland offentliggøre puljerne til forårets fodboldturnering.

Dermed kan de respektive trænere så småt begynde at forberede sig til den kommende sæson, med undtagelse af Løgstør, som endnu ikke har indgået aftale med trænere til deres to bedste seniorhold.

“Vi har ingen aftaler på plads endnu, men vi har emner, som vi snakker med, så vi håber snart at kunne lukke den”, siger Keld Kronborg fra LIF til Lokaltindblik.dk.

I den forløbne uge blev det afklaret, at Troels Nymark forlænger med Strandby i endnu en sæson og at Kristian Skriver i Gundersted får ny assistent i skikkelse af Jacob Brændstrup.

Puljer forår 2018

I serie 1 kommer kommunens to højst rangerende klubber til at krydse klinger, idet nedrykkerne fra Løgstør og oprykkerne fra Kvik Aalestrup er havnet i samme pulje. De øvriger hold er Højslev, Hobro, Nibe, Nors, Roslev og Viborg FF.

I serie 2 er der igen lagt op til spændende lokalopgør mellem FUIK, Gundersted og Hornum. Puljens øvrige hold er Arden, Hadsund, St. Restrup, Støvring og Aalborg KFUM.

I serie 3 er Aars og Strandby kommet i en ellers sydpræget pulje, hvor de skal møde Borup, Hersom-Bjerregrav, Kvik-Aalestrup, Ravnsbjerg-Løgstrup, Viborg FF og Viborg Søndermarken.

Aars IK’s andethold er havnet i en mere lokalpræget kreds med modstandere fra Dall-Ferslev, IK Rosendal, Nibe, Nørager-Rørbæk, Purhus, Sønderup-Suldrup og Valsgård.

I serie 4 er IK Vest fra Ranum-Overlade i lokalt selskab med FUIK, Løgstør og Vindblæs samt Haverslev, Nørholm, Sønderup-Suldrup og Øster Hornum.

I boksene til højre på siden er der links til de respektive puljer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!