Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

To sejre til Farsøs damer

04-10-2021

Håndbold: Ny træner har fået flot start med damerne i Farsø KFUM HK.

De seneste to håndboldsæsoner har været præget af corona - sidste år nåede man knapt at komme i gang, inden turneringen var slut.

Nu er der sat gang i 2021-22 sæsonen, og her har Mogens Roed fået en god start med damerne i Farsø, som har vundet deres to første kampe. Først blev det 26-23 over Ikast på udebane, og søndag eftermiddag blev den sejr fulgt op af endnu en, da Skive var på besøg i Farsø og blev sendt hjem med et nederlag på 17-29.

Opskriften i kampen mod Skive var den samme som i premieren: tålmodigt og koncentreret angrebsspil og hurtigt returløb. Angrebsmæssigt sad aftalerne fint og, Farsø kom til mange chancer, men i en periode blev der brændt lidt for meget, hvilket betød at Skive fulgte med til 6-6, hvorefter Farsø trak lidt fra mod pausen, hvor holdet førte knebent med 13-12.

I pausen blev der lavet et par justeringer i forsvaret og det gav bonus i nogle gode kontraer og hjemmeholdet kom foran med 4 mål. I Farsøs mål diskede Helle Mai Wallther op med den ene store redning efter den anden, og føringen blev udbygget til 7 mål. Skive forsøgte med en mandsopdækning af en godt spillende Katrine Frandsen, hvorefter både Mathilde Henriksen og Mette Louise Roed tog over og spillede stærkt i angrebet.

Nu venter der 2 udekampe mod Thy Håndbold og Aars HK, inden der er hjemmekamp igen den 31.  oktober.

Farsøs mål fordelte sig på følgende spillere:

Katrine Frandsen 6, Mette Louise Roed 6, Mathilde Henriksen 3, Marlene Holm 3, Karoline Thomsen 3,  Signe Husum 3, Linette Skjøth Søegaard 2 og Trine Ovesen 1.

Jyllandsserie herrer

Farsø's jyllandsserie herrer indledte tirsdag sæsonen med en landspokalkamp på udebane mod Nr. Søby, som blev besejret med 29-17. 

Lørdag var sæsonens første point på spil. Her skulle herrerne følge op på tirsdagens sejr med en udekamp i Roslev mod HRH/Oddense. Det fine spil fra tidligere på ugen blev dog vekslet til en særdeles uskøn omgang håndbold, hvor der var langt op til vanligt niveau. Der var dog styr på den defensive del, og efter igen at holde modstanderne under 20 mål, så lykkedes det Farsø at hive en smal 1-måls sejr på 20-19 hjem. 

På søndag spiller herrerne deres først hjemmekamp, hvor de igen møder Nr. Søby, som indledte deres sæson med en sikker sejr over Sortebakken på 28-19.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!