Tirsdag d. 11. december 2018 - Årgang 13

To hjemmesejre i Aars

04-12-2017

Håndbold: Løgstørs herrer mistede et point i den tætte topkamp i puljen.

Tekst: Per Lyngby 

I håndboldherrernes 2. division spillede Aars hjemme mod HRH Roslev - kampen sluttede med en sejr til Aars på 26-25. Sejren bringer Aars op midt i puljen.

Farsø KFUM HK’s damer i 2. division vandt hjemme en kneben hjemmesejr på 22-21 over Viborg Søndermarken.

“Søndermarken er et hold, som damerne ikke plejer at have det godt med. Det er kampe, som tit er tippet til deres side, men sådan blev  det ikke i dag. Begge hold lægger godt ud med god fart i spillet, og det tegner til en velspillet kamp. Men efter ti minutter begynder begge hold at kaste bolde væk og ingen af parterne formår at få bolden i kassen. Vi går til halvleg bagud med 10-11. I anden halvleg begynder vi at trække fra - specielt vores fløj Karoline Thomsen spillede en god kamp. Vi kommer foran med 3 men Søndermarken er aldrig døde, og ganske rigtigt kommer de op på minus 1. I den fase brænder vi et skud, så de har bolden med 30 sekunder igen og mulighed for at udligne. Det løber dog ud i sandet for dem, og vi får en dejlig arbejdssejr”, fortalte Farsøs holdleder Klaus Hansen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

I damernes 3. division havde Aars på hjemmebane besøg af bundholdet fra Søndermarkens IK. Den kamp kom der aldrig spænding i  - Aars kørte en sikker sejr på 30-17 i hus og besætter dermed puljens førsteplads.

Aalestrups herrer i 3. division tabte på udebane med 25-27 til Aalborg HK, medens Løgstør hjemme i Lanternen mødte Skive og hentede et enkelt point  med resultatet 20-20.

I damernes jyllandsserie vandt Løgstør hjemme med 26-22 over Dall-Ferslev. Blære-Hornum spillede hjemmer mod Nørre Søby og vandt 23-19.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!