Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Tandløse Gundersted tabte til Nibe

23-08-2022

Fodbold: Skadesplaget hjemmehold kunne ikke stille meget op mod tophold.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Der var klassisk lokalopgør i serie 2 på aftenmenuen i Gundersted tirsdag aften, hvor Gundersteds brumbasser hjemme på Freja Park tog imod “De grønne ørne” fra Nibe.

Og ørnene fløj bare højere og bedre end brumbasserne denne aften, hvor de kunne flyve hjem til reden i Silde- og festivalbyen med 3 sikre point efter en gevinst på 3-1 efter 1-0 ved pausen. Dermed holder Nibe kontakt til Svenstrup-Godthåb i toppen, medens Gundersted kæmper for at komme fri af bunden i puljen.

I en chancefattig første halvleg var det Nibe, som var mest i boldbesiddelse, og det meste af spillet foregik på Gundersteds banehalvdel. Efter et kvarters spil kom gæsterne da også foran, da bolden ikke blev clearet midt for mål, hvilket gav en Nibe-spiller en god skudmulighed, som blev udnyttet flot ved at sende bolden i nettet.

Efter pausen var det fortsat Nibe, som kombinerede og spillede bedst, medens Gundersted levede på lange bold frem mod angriberne - her manglede topscorer Rene “Nuggi” Petersen, som på grund af skader havde en mere tilbagetrukket rolle på banen. Små 20 minutter inde i halvlegen lykkedes en af de høje bolde frem mod Nibe-målet, hvor Anders Munk smuttede imellem og headede bolden i mål, inden målmanden nåede frem. Glæden varede dog kort, for 2 minutter senere blev der fumlet godt og grundigt i Gundersted-forsvaret, hvorefter Nibe takkede og bragte sig foran med 2-1. Et gult kort til Gundersted gjorde kun situationen endnu mere håbløs, og hjemmeholdet brugte mange kræfter på at jagte bolden, som Nibe spillede fornuftigt rundt. Med 10 minutter igen fik Nibe tilkendt straffespark, og på det afgjorde de definitivt kampen, selv om Gundersted smed “Nuggi” frem og også kom frem til en god mulighed, som sneg sig lige forbi mål. I den anden ende var der optræk til flere mål, men der blev ikke scoret yderligere.

Efter 3 kampe har Gundersted opnået 3 point. Holdet møder på lørdag Støvring på udebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!