Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Succes-træner stopper i FUIK

20-09-2022

Fodbold: Efter to år på posten stopper Rudi Møller efter denne sæson.

Tekst: Per Lyngby   Foto: Farsø-Ullits IK

FUIK skal ud og finde ny cheftræner til klubbens bedste herrehold. Cheftræner Rudi Møller, som har stået i spidsen for holdet gennem de seneste to år, har meddelt, at han af private årsager ikke længere kan afse tid til den tidskrævende opgave.

Da Rudi Møller i 2020 overtog holdet, var det placeret i serie 2. Året blev en lang succesoplevelse, hvor holdet efter foråret rykkede op fra serie 2, for derefter at fortsætte direkte gennem serie 1 og til jyllandsserie 2, hvor holdet er placeret i dag. I dette forår formåede holdet at bevare pladsen i rækken, og her i efteråret kæmper træneren og holdet så på at gentage kunststykket. Efter en svær start på sæsonen har holdet på det seneste hente flere vigtige point - så sent som mandag 3 af slagsen efter en vigtig udesejr i Holstebro.

"Det har været en hård og svær beslutning, og der har virkelig været mange overvejelser. Jeg elsker de drenge, og vi har skrevet historie sammen med fantastiske resultater og oplevelser. Men når alt kommer til alt,  skal man mærke efter, hvornår tiden er til at holde en pause. Fodbold har og vil altid have stor prioritet i mit liv og min familie, men med sygdom i den nærmeste familie er der lige nu behov for en pause og en anden prioritering", siger Rudi Møller om sin svære beslutning.

Om afslutningen på sæsonen, siger FUIK-træneren:

"FUIK vil altid have en særlig plads i mit hjerte og jeg håber naturligvis at kunne vende tilbage igen og at pausen ikke bliver et farvel, men et snarligt på gensyn. Nu skal alle kræfter sættes ind i målet om overlevelse i jyllandsserien. Jeg håber, vi med vores sammenhold og fællesskab i klubben kan stå sammen om at klare målet", lyder det.

Fra klubbens side har man kun lovord til Rudi Møller for hans arbejde i herresenior-afdelingen, hvor træneren har været særdeles vellidt blandt alle spillere og trænere. Han har været med til at udvikle klubben i den rigtige retning.

"Rudi har altid været ekstremt godt forberedt og altid vist et godt engagement. Vi har alle fuld forståelse for hans beslutning, og håber på det bedste for ham og hans familie", hedder det fra klubben.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!