Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13
Christian Husum sørgede for Strandbys første scoring.

Strandby stærke på eget græs

17-04-2017

Fodbold: Bundproppen Valsgård blev slået med 3-0.

Ude skidt - hjemme godt. Sådan har det været indtil videre for Strandby IF’s fodboldherrer i serie 3.

Mandag blev der holdt liv i den statistik, da holdet på en regnvåd Beachtown Arena besejrede Valsgård med 3-0 efter en føring på 2-0 ved pausen.

Der var ikke spillet mange minutter, før manden ved måltavlen kom på arbejde. Et frispark havnede i panden på Christian Husum, som pandede hjemmeholdet på 1-0. Den dukkert havde gæsterne svært ved at rejse sig på, og i den følgende periode sværmede de grønblusede om Valsgårds mål. Det blev til flere gode afslutninger, og generelt lykkedes det at stresse et usikkert og svagt forsvar til at begå masser af fejl. Det blev dog kun til en enkelt scoring mere, inden pausesnakken. Mikkel Pedersen slap fri i venstre side, driblet forbi målmanden og afsluttet fra en spids vinkel. I første omgang bliver der reddet på stregen, men Patrick Borup er over riposten og scorer sikkert.

Efter pausen bliver kampen mere lige. Valsgård kommer længere frem på banen og kommer også frem til flere kvalificerede afslutninger. Til gengæld bliver der også plads til hurtige omstillinger af Strandby, som lurer på den afgørende scoring. Den kommer på et straffespark begået mod Michael Buchholdt, som selv omsætter 11-meter chancen i scoring. Kort efter appellerer SIF’erne for endnu en scoring efter klumpspil, men dommeren vinker afværgende, selv om det for de fleste andre på stadion så ud til, at bolden havde passeret mållinjen. Nu er der ikke avanceret målteknologi på Beachtown Arena, så protesterne hjalp ikke, og dermed sluttede kampen 3-0 til hjemmeholdet.

I næste runde spiller Strandby igen på hjemmebane, hvor der er mulighed for alle gode gange tre, hvis man kan besejre Aars IK’s andethold.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!