Mandag d. 18. juni 2018 - Årgang 13

Strandby slingrer ned ad Vestergade

10-09-2017

Fodbold: De grønne har det øjensynligt bedst hjemme på Beachtown Arena.

Tekst & foto: Per Lyngby 

Det mest stabile ved Strandbys fodboldherrer i serie 3 dette efterår er - at de er ustabile. Det ene øjeblik spiller de fremragende - måske det bedste fodbold i puljen - for så i det næste at floppe totalt, i hvert fald resultatmæssigt.

Hvis der var tale om storvask i den seneste hjemmekamp, må udekampen mod Aalborg Freja henføres under kategorien klatvask……

For netop som man troede, at maskinen var sat på det rigtige program, løb vesthimmerlændingene ind i et nederlag på 1-3, og dermed er de grønblusede noget nærmere bunden end toppen i deres pulje. Nederlaget betyder også, at det endnu ikke er blevet til en sejr på udebane i efteråret, hvor holdets to sejre er hentet på hjemmebane.

“Vi kommer hurtigt bagud på. Martin Nielsen glider, da han skal sparke til bolden, og den ender hos en Freja spiller, som sparker den ind. Jeg udligner til 1-1 direkte på frispark. I første halvleg er vi egentlig gode og bedst i en lige kamp med en svag dommer, som frustrerede begge mandskaber. Og især deres trænerbænk.”

Sådan vurderer Strandbys Mike Bunde kampens første 45 minutter. Om de sidste 45 beretter han:

“Anden halvleg bliver desværre for os en halvleg, hvor vi ingenting rammer. Vi mister boldene, og holdet er uden energi og kan på grund af afbud ikke skifte ind fra bænken. Men anden halvleg er generelt ringe, selv om vi har vores kontraer. Det ligner lang hen ad vejen en uafgjort, men de scorer så på frispark efter 83 minutter, hvor vi ikke er fuld fokuseret. De scorer så igen i overtiden til 3-1. Aalborg Freja er et hold, som vi burde kunne slå, men første halvlegs fine takter blev til en omgang lort efter pausen.”

Gnags lavede for tre årtier siden et nummer, som hedder "Slingre ned ad Vestergade".

Beachtown Arena på Vestergade i Strandby.

På lørdag kan slingrekursen så fortsætte, når bundholdet Klejtrup gæster Beachtown Arena, hvor der er en ny udebaneplet, og ifølge Mike Bundes udtalelser også en anden plet, som skal vaskes af.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!