Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Strandby og Hornum i tæt fight

28-09-2014

Fodbold serie 3: Et intenst men chancefattigt opgør sluttede 1-1.

Tekst og foto: Per Lyngby

Det var en direkte duel om puljens andenplads, som udspillede sig på Strandby Stadion lørdag eftermiddag, hvor værterne kunne skubbe gæsterne væk fra den placering med en sejr.

Første halvleg tilhørte helt og holdent et afbudsramt hjemmehold fra Strandby, som sad på spillet og kreerede de få reelle målchancer, som publikum blev vidner til. Efter godt et kvarters spil snoede og stred Mikkel Pedersen sig fri af 2-3 modstandere midt for mål for til slut at sende bolden i nettet til en 1-0 føring. En føring, som var ganske fortjent og som var tæt på at blive udbygget, da bolden blev headet i mål. En generelt fløjteglad dommer underkendte dog målet og tildelte Hornums målmand et frispark i situationen.Ellers bød halvlegen på endnu et godt forsøg af Strandby, som måtte se et godt skud fra højre blive dirigeret over mål.

Efter pausen fik Hornum vinden i ryggen, hvilket gav dem mere spil frem af banen, medens Strandbys angreb blev mere sporadiske, hvor et par giftige forsøg fra højresiden var ved at give Hornum problemer.

Man skulle dog hen til mere end en times spil, før Hornum havde et forsøg indenfor målrammen - det kastede til gengæld en scoring af sig, da et frispark fra højre til slut havnede ved fjerneste stolpe, hvor Lasse Palle Nielsen havde let ved at udligne.

Kort efter blev der begået frispark mod Strandbys Christian Husum, som gerne havde set Hornumspilleren  få et gult kort i situationen. Det kom ikke op af lommen, men det gjorde det til gengæld få minutter senere, da Christian Husum først mistede bolden og efterfølgende begik frispark på Hornums banehalvdel. 10 minutters pause til Husum, hvilket førte til en del frustrerede kommentarer mod dommeren fra Strandbys udskiftningsboks.

Uden den stærkt spillende krumtap i forsvaret kom Strandby lidt mere under pres, og i denne fase af kampen opstod der et par farlige situationer foran målmand Benny Brink, som dog fik afværget sammen med sine forsvarsspillere.

Kampen sluttede uden yderligere scoringer, og bød generelt på mere fight end godt spil. Christian Husum spillede en stor kamp, hvor han viste stor nærkampsstyrke og godt overblik, medens han som en anden feltherre styrede Strandbys defensiv, som længe så ud til at holde Hornums normalt så målfarlige angribere fra fadet.

Pointdelingen i lokalopgøret gav topholdet Møldrup-Tostrup mulighed for at trække yderligere fra de to vesthimmerlandske efterfølgere, hvis det bliver til en sejr i weekendens kamp mod Sønderup-Suldrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!