Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Strandby kunne ikke score

18-09-2022

Fodbold: Nørager-Rørbæk narrede for anden gang i efteråret de grønne fra Strandby.

Tekst: Per Lyngby

I efterårspremieren spillede Strandby i serie 3 mod Nørager-Rørbæk - og tabte. Lørdag var der så tid til revancheopgør, og da Strandby ikke kunne finde vej til målet, medens værterne nettede to gange, blev det til et nyt nederlag: 0-2.

Et nederlag, som ikke var helt i overensstemmelse med spil og chancer, hvis man spørger skadede Mike Bunde Jensen, som så til fra sidelinjen:

“Vi dominerede samtlige minutter mod et ret svagt hjemmehold, men skarpheden i front var virkelig skidt. Og så lavede vi fejl ved begge Nørager-scoringer. Et dumt og unødvendigt nederlag, som hjemmeholdets tilskuere da også betegnede som uretfærdigt og stik imod spil og chancer”, lød det efter kampen fra Mike Bunde Jensen.

Med nederlaget rykker Strandby ned i midten af rækken, hvor der er tæt kamp mellem nummer 1 og 5. Næste søndag spiller Strandby hjemme mod Valsgård, som ligger i bunden med bare 4 point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!