Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Stort nederlag sender Løgstør til bunds

12-05-2022

Fodbold: Hjemmekampen mod Jetsmark blev tabt med 1-6.

Tekst: Per Lyngby

Det begynder at spidse til for Løgstørs fodboldherrer i jyllandsserien, som efter tirsdagens hjemmenederlag på 1-6 til Jetsmark nu ligger sidst i puljen.

Efter weekendens nederlag i Sæby fastslog træner Jimmy Støttrup Jensen, at man skulle have fokus på defensiven, hvis man ville undgå at havne i nedrykningsfeltet. Tirsdagskampen afslørede, at der ikke i første omgang er kommet styr på det defensive, og nederlaget kom i en kamp mod et af de hold, man skal forsøge at holde under sig, når sæsonen er slut.

Gæsterne bragte sig foran med 1-0 efter små 20 minutters spil, men Andreas Sloth indgød Løgstør håb, da han udlignede 5 minutter senere. Stillingen 1-1 holdt til pausen.

I anden halvleg faldt Løgstør helt sammen, da gæsterne på godt 5 minutter fra det 51. til det 57. minut scorede 3 gange og punkterede kampen. Det blev til yderligere 2 Jetsmark-scoringer i kampens sidste 10 minutter og dermed sluttede det med tenniscifre i Løgstør.

“Vi møder et Jetsmark-hold, som på dagen har nogle gode individualister, som gør ondt på os. Efter en helt lige første halvleg afgør de tingene med tre hurtige mål, og så er det op ad bakken”, sagde LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen efter kampen.

Allerede på fredag venter der en ny svær opgave, når det gælder Vejgaard på udebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!