Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Stærk indsats af Aars

31-05-2022

Fodbold: Det begynder at ligne en oprykning.

Mandag aften spillede Aars IK’s fodboldherrer i serie 2 på hjemmebane mod NUGF fra Viborg - et hold, man på forhånd havde stor respekt for efter det første møde, og ikke mindst efter at de senest tog point fra det andet tophold Viborg Søndermarken.

Hjemmeholdet havde dog ikke større respekt end at de kunne køre en sikker sejr på 3-0 i hus efter en overbevisende præstation.

“Det var en virkelig stærk præstation i dag, mod er godt hold. Vi spiller til 0 igen, på en meget overbevisende måde, samtidig med at vi skaber chancer til noget mere end de 3 mål, som vi laver. Men jeg er mere end tilfreds med alle facetter i kampen”, sagde træner Morten Freundlich efter sejren, som sender Aars tilbage på førstepladsen med 1 point ned til Viborg Søndermarken.

Noah Eriksen, Christian Tøttrup, Mikkel Krzyrosiak Pedersen og Christian Tøttrup stod for de 3 scoringer i kampen.

Aars’ andethold, som kæmper hårdt for at komme fri af bunden i deres pulje har i de to seneste kampe mødt rækkens to tophold, og i begge tilfælde lykkedes det for Aars at få uafgjort, 0-0 mod St. Restrup og senest 2-2 mod Valsgaard. Kan holdet fortsætte de gode takter, er der gode muligheder for at redde sig op på den sikre side af nedrykningsstregen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!