Mandag d. 18. januar 2021 - �rgang 15

Sejr til Farsø - nederlag til Aars

27-09-2019

Håndbold: Torsdag aften vandt Farsø damer deres anden kamp i træk.

Tekst: Per Lyngby

Torsdag aften var to af de vesthimmerlandske divisionshold i kamp. Det resulterede i en sejr og et nederlag.

Farsø KFUM HK's damer i 2. division skulle forsøge at følge op på premieresejren over Aars, da de på udebane mødte Hornbæk. Et hold, som man traditionelt har haft det svært mod - specielt på udebane.

Men ikke mindst på baggrund af en vanvittig første halvleg, blev det til 2 vigtige point efter en sikker sejr på 26-20.

“Vi var klar fra start, og vores defensiv stod perfekt, Hornbæk kunne ikke spille sig igennem, og det der kom igennem, fik vores keepere styr på. Da der er spiller 15 minutter af første halvleg fører vi med 7-1. Selv om vi blev ramt af et par 2 minutters udvisninger, så holdt vi bare ved, og gik til pause foran med 14-5. Vi blev enige om, at vi skulle holde gassen de første 15 minutter, og det gjorde vi rigtig godt og var på et tidspunkt på plus 10 kasser. De sidste 15 minutter slipper vi på pedalen, og kampen ender 26-20 til os. Det blev en rigtig fin kamp fra os af i begge ender af banen, og stor ros til alle for at byde ind”, fortæller holdleder Klaus Hansen.

Næste gang venter et af de hold, som man forventer at finde i toppen af rækken, nemlig VRI, som kommer på besøg i Farsø.

I herrernes 2. division var der lagt op til et klassisk nordjysk opgør mellem Aars og Hjallerup i Idrætscenter Østermarken. De to klubber har gennem årene udkæmpet drabelige dyster, men torsdag aften var der ikke så meget tvivl. Hjallerup stillede med et stærkt mandskab og kunne drage nordover med en sejr på 27-22 efter føring på 13-10 ved pausen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!