Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Sejr på en dårlig dag

26-09-2021

Fodbold: FUIK var bagud men fik sejr med hjem fra St. Restrup.

Meget karakteristisk for et tophold er, at holdet ofte vinder, selv om spillet ikke er prangende. 

Det faktum levede FUIK fint op til søndag eftermiddag, hvor det blev til en kneben sejr på 2-1 over St. Restrup, som endda var foran med 1-0.

 “Ja, en kneben sejr var vel ok. Vi spiller en dårlig kamp på en meget dårlig bane, som gjorde betingelserne svære for det polerede fodboldspil. Vi manglede de sidste procenter og niveau  generelt set, men viser også god moral og styrke i at vende 0-1 til 2-1 og at vinde på en dårlig dag viser også kvalitet. Omvendt er vi også bevidste om, at vi skal være skarpe hele tiden. En kamp af gangen og nu er der fuld fokus på en svær kamp torsdag hjemme mod Gundersted", sagde en tilfreds FUIK-træner, Rudi Møller, efter kampen. 

Jonas Sneftrup stod for begge FUIK's mål, det sidste på straffespark. 

Med sejren er oprykkerne fortsat på førstepladsen med et forspring på 6 point ned til Hornbæk på andenpladsen. En sejr torsdag aften hjemme på lysbanen i Farsø mod Gundersted vil bringe holdet meget tæt på oprykning til jyllandsserien. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!