Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15
Christian Hjortshøj scorede 2 gange, da Løgstør vandt forårets første hjemmesejr.

Sæsonens første hjemmesejr til Løgstør

25-05-2019

Fodbold: LIF’erne spillede årets bedste kamp - og vandt over topholdet.

Tekst: Per Lyngby

Mon ikke, de har fået øjnene op for kanalbyen Løgstør i fodboldklubben VSK Aarhus. Det aarhusianske tophold har nemlig mødt Løgstør 2 gange i jyllandsserien i dette forår - og begge gange har kanal- og muslingebyens fodboldherrer vundet. Fredag aften efter en flot indsats på hjemmebane, hvor holdet ellers ikke har formået at vinde i dette forår.

“Vi spiller faktisk en fantastisk fodboldkamp i dag, hvor vi styrer kampen hele vejen igennem. Dejligt at det kan lykkes på hjemmebane også”, siger  Løgstørs Christian Hjortshøj, som selv bidrog til løjerne med 2 scoringer.

På trods af en hård vind imod sig, lykkedes det for Løgstør at dominere spillet fra start, hvor Mathias Larsen har flere nærgående forsøg, når bolden blev spillet gennem gæsternes kæder. Det bliver 1-0, da bolden bliver spillet op til en angriber, der flot lægger den af til Jesper Frederiksen, som scoret et godt mål på er langskud et par meter udenfor feltet. Trods optræk til et par chancer mere, bliver der ikke scoret yderligere inden pausetheen.

“Vi får snakket godt i pausen, hvor vi alle har en rigtig god feeling med tingene, og vi skal bare ud og klø på og få scoret flere mål. Efter lidt tid, spiller vi os super flot igennem i højre side, hvor Mathias Larsen spiller Mads Svenstrup i dybden, da han kommer i et perfekt overlap, spiller den fladt ind til forreste stolpe hvor Kristijan Pavleka glider den i mål. Et mål efter fodboldens ABC”, fortæller Christian Hjortshøj.

Foran 2-0 fortsætter Løgstør med at dominere, men gæsterne er også farlige, bl.a. med et forsøg på stolpen. En velspillende Mathias Larsen sender en tværbold ind til Christian Hjortshøj, som efter eget udsagn scorer årets mål, da han sætter højre inderside på bolden, som smukt går op i det lange hjørne til 3-0.

Målet giver åbenbart Hjortshøj mod på mere, for han kommer frem til et par store chancer, som misbruges, inden han igen scorer, da han chipper bolden over målmanden efter at være spillet fri af Jesper Frederiksen.

“Til sidst får VSK et trøstemål, hvor det ser ud til vores målmand går lidt fejl af bolden, men en fuldt fortjent sejr, som virkelig lunede, især nu hvor Helsted slog Frederikshavn. Puljen er tæt, og der skal virkelig kæmpes med alle midler de sidste 4 runder”, lyder det fra den dobbelte målscorer.

I næste runde spiller Løgstør torsdag hjemme mod Aalborg Chang.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!