Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17

Resultatet var bedre end spillet

02-10-2021

Fodbold: Tre vigtige point til Kvik-Aalestrup mod bundholdet.

Da Kvik-Aalestrup for nogle uger siden mødte Nørager-Rørbæk, blev det til en knusende sejr på 11-1 over bundholdet i serie 1.

Lørdag mødtes de to hold så i Nørager, som denne gang bed bedre fra sig og kun tabte med 2-3 efter en dårlig indsats af gæsterne, som dog hentede alle 3 point med hjem. 

"Ud over de tre point var det en kamp lige til glemmebogen, hvor jeg vil undgå at gå i detaljer. Vi var slet ikke overbevisende - faktisk var vi decideret ringe, og der er ikke noget at sige til, hvis vi får på puklen for indsatsen rundt omkring. Det skal vi være de første til at indrømme. Den glæde og lettelse, der trods alt var over sejren, led dog også et knæk, da Rasmus Madsen undervejs måtte udgå, med hvad der lignede en alvorlig skade. Vi håber det bedste og ønsker ham god bedring. Nu ser vi frem mod de sidste fire yderst vigtige kampe, hvor vi i dén grad er nødt til at steppe op for at holde os over de kedelige pladser", sagde assistenttræner Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk efter kampen. 

Næste opgave for Kvik-Aalestrup er udekamp mod Dronningborg på lørdag. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!