Mandag d. 17. februar 2020 - �rgang 15
Rasmus Lund Poulsen er flyvende i dette forår, hvor han scorer mål på samlebånd for Aars IK’s bedste mandskab, som på lørdag spiller den afgørende kamp om oprykning til serie 2. (Arkivfoto)

Rasmus Lund i nyt målshow

03-06-2018

Fodbold: Den brandvarme Aars-angriber sikrede holdet en vigtig sejr i Viborg.

Tekst & foto: Per Lyngby

Er der noget, som tangerer den tropiske hede, som har lagt sig over landet i den seneste tid, må det være Rasmus Lund Poulsen, angriber på Aars IK’s førstehold i serie 3. Han er brandvarm og skarp som en nyhvæsset kniv ved sommergrill’en, hvilket han demonstrerede, da han med tre mål sikrede sejren på 4-1 ude over Viborg Søndermarken.

Hattrick’et i Viborg Søndermarken var Rasmus Lund Poulsens tredje af slagsen i foråret, og dertil kan man lægge scoringer i hver eneste kamp, holdet har spillet i sæsonen. Træner Allan Leander Mikkelsen må ligge søvnløs ved tanken om, at topscoreren skulle blive skadet forud for næste lørdags afgørende topbrag mod Ravnsbjerg-Løgstrup på Aars Stadion.

“Det var kampen før kampen. Næste uges topkamp hjemme mod Ravnsbjerg/Løgstrup bliver udslagsgivende for, hvilket hold der rykker op. Men det krævede en sejr over Viborg Sdrm. Vi sad da også på kampen fra start, hvor Rasmus Poulsen hurtigt bragte os foran efter en assist Kasper Hyldal. Dette holdt dog kun 10 minutter inden Viborg fik udlignet. Rasmus Poulsen er igen på pletten i det 26. minut til halvlegsresultat 1-2. Selvom vi var ved at drukne i chancer, var Viborg tæt på at udligne med et drøn på overliggeren. Til sidst slap kræfterne dog op for Viborg, hvor Rasmus Poulsen i det 78. minut kunne fuldføre sit hattrick. Med sin anden scoring i denne sæson lukkede Martin Trads kampen til kampens resultat 4-1”, fortæller Aars-træneren, som slet ikke ønsker at tænke på, at topscoreren kan blive skadet.

Sejren var måske også holdets måde at tackle den kritik, som man blev udsat for af en læserbrevsskribent i den lokale ugeavis, hvor klubben blev klandret for ikke at kunne holde på sine spillere, som i stedet spiller i de, højere rangerende, naboklubber.

På lørdag kan der komme yderligere svar på tiltale….

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!