Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Rally Team Bjerre sluttede året af med en DM titel

14-11-2022

I klubrally sæsonen 2022 har Team Bjerre deltaget i flere turneringer i klubrally for rallybiler i klasse 6, hvor alle deltagere kører på ens Yokohama dæk.

I Speed Nord, der afvikles af klubber nord for Randers, blev der hjemkørt en 1. plads i klassen.

I Jysk Fyns turnering, der, som navnet siger, er klubber fra Jylland og Fyn, blev det også til guldmedaljer i klasse 6. Motorsport Nordjyllands egen klubturnering for rallybiler blev også vundet.

Og her den 2. weekenden i november var Rally Team Bjerre så lige en tur på Sjælland for at deltage i DM i klubrally i Frederikssund. Uheldigvis var der ingen sjællændere, der ville dyste med det jyske hold fra Næsborg i klasse 6, så det blev lidt en forholdsvis let affære at hjemkøre DM i klubrally klasse 6 her i 2022.

- Det var årets afslutning, og vil gerne takke alle, der følger os og alle de officials, der hjælper på prøverne. Uden hjælpere kan det jo ikke lade sig gøre, siger Niels Bjerre, som sammen med hustruen Inger Bjerre udgør teamet..
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!