Fredag d. 27. maj 2022 - Årgang 17
Henrik Buchardt og Aslan ses her til højre på billedet

Politihund fra Næsborg klar til DM

05-09-2021

De sidste 2 weekender har der været afholdt udtagelse til DM for politihunde Sek. 2 (civile).

Udtagelse i kriminalklassen blev afholdt af Dronninglund afdeling, hvor Brovst PH havde 2 ekvipager med: John Hansen med Hesselballe Eiko, og Henrik Buchardt med Schæfergaardens Aslan.

Da dagens resultat var talt op - i alt 11 øvelser - vandt Henrik Buchardt med Schæfergaardens Aslan med 225,3 points, og nr. 3 blev John Hansen med Hesselballe Eiko med 213,2 points.

Det er hele landet, der konkurrerer i samme klasse i samme weekend, og da alle resultaterne var tikket ind, viste det sig Henrik og Aslan er udtaget med landets højeste point, og John og Eiko som nr. 7 på landsplan.

Weekenden efter var det vinderhundenes tur (vinder klassen). Her stillede Brovst PH med 1 hund, nemlig Heidi Vels Søndergaard med Møllers Nabiha, og det gik sådan, at denne ekvipage også kvallificerede sig til DM, idet de vandt med 218,6 point, og det var det næsthøjeste antal point på landsplan i vinderklassen.

Danmarksmesterskabet afholdes i Ringsted sidste weekend i september, og her stiller 48 hunde til start i 3 forskellige klasser. 

- Et helt års positiv træning har givet ”pote” i den lille klub, 3 ud af 3 udtaget til
DM, der er en vis stolthed at spore i trænerne / instruktørernes blikke
Siger Jøren knudsen fra Brovst PH

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!