Fredag d. 3. juli 2020 - �rgang 15

Perfekt start for Kvik-Aalestrup

07-04-2019

Fodbold: Med to sejre i de første kampe er Kvik-Aalestrup kommet godt i gang.

Tekst: Per Lyngby

Med en hjemmesejr på 3-0 i sæsonpremieren mod oprykkerne fra Silkeborg og en udesejr på 2-1 over nedrykkerne fra Lemming, har Kvik fået en flot start i serie 1.

“Det er to vidt forskellige kampe. Mod oprykkerne FC Silkeborg skulle vi vise forskellen mellem serie 1 og 2, hvor kynismen foran kassen og det hårde arbejde fra start til slut var udslagsgivende. Per Nielsen og Jonas Caffey, 2, stod for målene. I dag mod nedrykkerne fra JS, Lemming, var det igen lidt samme model, men hvor værterne var meget mere på bolden end os. De kom dog ikke til de store åbne chancer, og hvad der kom, tog Lucas Sørensen i målet sig sikkert af. Vi havde marginalerne på vores side ved målene - først sejlede et indlæg fra Pauli Vendelbo i kassen og sidenhen sov deres forsvar og målmand i fællesskab, så en skarp slået dødbold endte for fødderne af Jonas Caffey, som kunne sende den imellem benene på Lemming-keeperen. Fantastisk start på turneringen, som ikke kunne være ønsket bedre”, lød det efter lørdagens kamp fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Næste lørdag gælder det endnu en udekamp - denne gang mod Kolind-Perstrup, som tabte deres første kamp med 0-3 til Lemming for så at spille 2-2 mod Vivild i denne runde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!