Mandag d. 15. august 2022 - Årgang 17

Nye fodboldpuljer er klar

02-07-2022

Fodbold: FUIK er kommet i en sydkreds i jyllandsserien, medens der er lagt op til flere lokalbrag i serie 1.

Tekst: Per Lyngby  

Med Løgstør degradering til serie 1, har FUIK nu sat sig på tronen som det højst rangerende hold i Vesthimmerland med rang af jyllandsserie 2.

I de netop offentliggjorte fodboldpuljer kan man se, at det vesthimmerlandske fodboldflagskib i efteråret skal rette blikket og bussen mod syd og mod øst og vest, da der er hold på Djursland og i Randers, i Herning og på Ringkøbing-kanten. Mange nye bekendtskaber for FUIK, hvor det er svært at spå om, hvem der vil komme til at præge top og bund. Kan FUIK formå at placere sig fri af nedrykning, vil holdet have præsteret et godt 2022 som oprykkere til jyllandsserien.

I serie 1 er der lagt op til flere spændende lokalopgør, da Løgstør, Aars og Kvik-Aalestrup er havnet i samme pulje. I denne pulje finder man også andetholdene fra de to divisionsklubber Viborg FF og Skive IK, hvor specielt Skive i foråret er blevet klandret for at bruge mange af sine kontraktspillere fra divisionsholdet på deres serie 1 hold, hvilket giver et noget ulige styrkeforhold i forhold til breddeklubberne. Såvel Kvik-Aalestrup som Gundersted var inde på den problematik efter deres kampe mod Skive i foråret. Der er dog forlydende fremme om, at Skive vil ændre strategi på det område, så det skal blive spændende at se, hvorledes det kommer til at udtrykke sig i praksis.

Gundersted og Aars IK’s andethold er kommet i samme pulje i serie 2, hvor man også finder spændende hold som Nibe og Støvrings førstehold.

I serie 3 er Hornum kommet i en Aalborgpræget pulje, som dog også tæller de tre himmerlandske hold fra Hornum, Sønderup-Suldrup og Øster Hornum. I den anden serie 3 pulje er der lagt op til spændende lokalopgør mellem Strandby, Kvik-Aalestrup og Nørager-Rørbæk.

I damernes serie 1 er der tre lokale hold med, FUIK og Aars er i samme pulje, medens Hornum

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!