Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Ny træner i Strandby

13-06-2020

Fodbold: Erfaren spiller overtager trænerposten på Beachtown Arena.

Tekst : Per Lyngby   Foto: Strandby IF

Niels Peter Greth bliver ny spillende træner på Beachtown Arena med en foreløbig kontrakt til sommeren 2021, oplyser Strandby IF.

-Vi glæder os til samarbejdet med Niels, der får muligheden for at prøve trænergerningen som spillende træner hos os. Vi er sikre på, at Niels bringer ny energi i klubben - både på linjen og på banen, siger formanden, som også glæder sig over, at Strandby-legenden Morten “Jauwe” Jacobsen forbliver spillende assistenttræner”, fortæller formanden i Strandby IF, Jacob Peter Mortensen.

Niels Greth bor udenfor Aars med sin kone og tre børn og har tidligere optrådt for Løgstør, Aggersund, AaB og Gundersted. Forleden fik han desuden debut på Beachtown Arena med en smuk assist i 3-1 sejren i en træningskamp mod Kvik Aalestrup.

I forbindelse med ansættelsen af den nye træner, har Strandby IF sagt farvel til Troels “Bielsa” Nymark, som med en positiv tilgang har været en del af mange gode og udfordrende tider i en lille klub, hvor han fik afsat et godt aftryk.

Strandby IF er til efteråret at finde i serie 4.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!