Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Nedtur for Løgstør og Gundersted

19-06-2022

Fodbold: Nederlag i sidste spillerunde sender de to lokale hold en række ned.

Tekst: Per Lyngby  

Løgstør forlod søndag jyllandsserien for denne gang med et nederlag hjemme på Løgstør Stadion. Gæsterne fra Skjold Sæby vandt 2-0 og skal dermed ud i play off om at forlænge tilværelsen i rækken.

Der har ikke været mange lyspunkter for Jimmy Støttrup Jensens tropper i foråret, hvor man for første gang skulle bruge anlægget ved Lanternen som hjemmebane efter at have forladt det gamle stadion i efteråret. En skadesramt trup har haft svært ved at finde fodfæste og det blev blot til 2 sejre i sæsonen, den ene ganske meriterende, da topholdet Gug blev sendt hjem fra Løgstør med et nederlag på 1-3. Det var dog kun en trøstsejr for Løgstør, som ganske vist fik nyt håb om redning. Nederlag i de sidste to kampe betød dog, at der ikke kom redning ud af det håb.

Til efteråret hedder det så serie 1, hvor Løgstør måske kan se frem til nogle interessante lokalopgør mod Aars og Kvik-Aalestrup, hvis puljeinddelingen mager det sådan.

Gundersted må også ned

Medens Løgstør ikke havde så meget at spille for i deres kamp, var Gundersted i serie 1 involveret i et nok så afgørende slag på udebane mod Højslev. Med en sejr kunne Gundersted nemlig sende Højslev ned på nedrykningspladsen og selv overtage pladsen i play off, som de også sluttede på i efteråret - og reddede sig.

Det så længe ud til, at missionen ville lykkes for Gundersted, som bragte sig foran med 1-0 midt i første halvleg. Stillingen holdt til et kvarter før tid, hvor Højslev fik udlignet, og herefter væltede korthuset for landsbyklubben, som måtte forlade Højslev og serie 1 med et nederlag på 1-3. Højslev får til gengæld muligheden for at blive i rækken via en play off kamp mod et hold fra serie 2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!