Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Nederlag på dårligt underlag

18-09-2022

Fodbold: Knebent nederlag til Kvik mod Viborg FF.

Tekst: Per Lyngby

Efter to vigtige sejre i lokalopgør mod Løgstør og Aars, kom Kvik-Aalestrups fodboldherrer i serie 1 ned på jorden igen, da de lørdag tabte udekampen til Viborg FF med 1-0. Dermed fik viborgenserne revanche for 0-3 nederlaget i de to klubbers første møde i efteråret.

“Vi havde simpelthen en offday af rang. Udover indsatsen fra vores keeper Magnus Ravnborg, der holdt os inde i kampen flere gange,  så var der ikke meget positivt at skrive hjem om. Det viste sig som en taktisk genistreg af Viborg, at lade deres tre fine græsbaner stå tomme og lade os spille på Nordeuropas ringeste kunstgræsbane. Vi formåede ikke at få spillet til at flyde, og det kneb med bare at sætte to afleveringer sammen. Der er desværre længe til næste kamp, så vi har noget at arbejde med på træningsbanen, indtil vi får muligheden for at vaske skuffelsen af os”, lød det efter nederlaget fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Torsdag aften venter der en svær hjemmekamp mod Hadsund.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!