Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Nat og dag i Aars

05-02-2020

Håndbold: Trods et flot comeback, måtte Aars se sig slået med et enkelt mål af Viborg.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Aars HK's håndbolddamer i 2. division har haft pæn succes med at spille kampe tirsdag aften, hvor det var blevet til tre sejre på stribe. Det skulle de forsøge at fortsætte med på den første tirsdag i februar, hvor Viborg HK gæstede Idrætscenter Østermarken.

Stimen af tirsdagssejre sluttede dog for kimbrerpigerne, som i egen hule måtte se sig besejret med 25-24 efter en kamp, hvor holdene have hver sin halvleg.

"Ja, vi tabte første med 15-7, men vandt så anden halvleg med 17-10, så spillet var som nat og dag. Der blev vist god gejst af pigerne med Karina Svolgaard i forsvaret og Stine Nørtoft helt fantastisk på mål. I angrebet gik Line Lysdahl forrest, fortæller træner Jannie Lynge Johansen, som vælger at tage de positive briller på efter nederlaget:

"Det var godt, at vi sluttede af med det gode humør", påpeger træneren, som allerede skal have sit hold i kamp igen torsdag aften.

Her gælder det Hornbæk på udebane, og med en sejr kan Aars stort set spille sig fri af nedrykningsfare.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!