Fredag d. 14. august 2020 - �rgang 15

Michael Mørkøv kører Jutlander Bank Grand Prix

02-07-2019

Når det traditionsrige gadeløb, Jutlander Bank Grand Prix, afvikles på brostenene i Aars, er det bl.a. med den nykårede danske mester Michael Mørkøv på startlinjen.

I de første 10 år har Jutlander Bank været alene om at bære hovedsponsoratet til løbet, men i år er Sparinvest indtrådt som co-sponsor, hvilket har muliggjort at kunne præsentere Michael Mørkøv.

Om dette fortæller Kundechef hos Sparinvest, Jesper Lundager:

”Vi har valgt at bakke op om Jutlander Bank Grand Prix, da det er en super mulighed for at blive synliggjort. Når det så endda kan ske ved, at vi kan være medvirkende til at præsentere Michael Mørkøv igen til Jutlander Bank Grand Prix i Aars, så kan vi kun være stolte og glade!”

Michael Mørkøv er naturligvis særdeles glad for at have genvundet DM-titlen, hvilket var den tredje af slagsen (2013,2018 og 2019). Nu bliver al fokus rettet mod Tour de France, og Michael fortæller:

”Jeg er glad for at være tilbage ved Tour de France og glæder mig specielt meget til de forventede massespurter, hvor jeg skal sikre min holdkammerat Elia Viviani succes! Derefter bliver det sjovt at komme hjem og vise Dannebrogstrøjen frem. Jeg har kørt gadeløbet i Aars flere gange, og det er altid et godt løb med masser af tilskuere og et godt race på brostenene i Himmerlandsgade.”

Løbsarrangør Mogens Kristensen er naturligvis også en glad mand: ”Det er et scoop, at Michael har valgt at køre i Aars igen. Han vandt helt tilbage i 2012, og han er garant for et godt cykelløb.”

Mogens Kristensen fortæller desuden, at der vil være to motionsløb forinden eliteløbet, hvor motionsrytterne har mulighed for at prøve kræfter med den krævende rute.

Jutlander Bank Grand Prix afvikles torsdag d. 8. august kl. 18.30 med start og mål på Himmerlandsgade i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!