Torsdag d. 28. oktober 2021 - �rgang 16

Masser af mål og drama i Kvik

19-09-2021

Fodbold: 6 mål, rødt kort og to straffespark.

Søndag tog Kvik-Aalestrup i serie 1 imod St. Restrup, som vandt de to klubbers første møde. Denne gang kunne Kvik så trække sig tilbage med en sejr på 4-2.

Cifrene tyder på en underholdende kamp, men det var det faktisk ikke:

"Det kan godt være, der er masser af statistik at tage og føle på efter kampen, som fortæller at opgøret var underholdende. Det var det sikkert også for den neutrale tilskuer, men faktum var, at det var en yderst rodet og uskøn affære, hvor ingen af holdene kan være tilfredse med spillet, men hvor vi havde kræfterne, viljen og heldet og dygtigheden til at løbe med alle tre point. Vi spillede en forfærdelig første halvleg, men i anden halvleg jernede vi igennem i begge felter, og det gav os sejren. En hårdt spillet kamp til tider, men det er lige netop det, der gør drenge til mænd, og der har vi nogle stykker, hvor der stadig er plads til et par hår på brystet. De hår vokser ud efter i dag. En rigtig arbejdssejr", sagde Danny Bartholomæussen efter kampen. 

Gæsterne bragte sig foran i første halvleg, men et selvmål sørgede for udligning, hvorefter St. Restrup scorede til 2-1 på straffespark. 

I anden halvleg fik Kvik vendt kampe på scoringer af Niki Fuglsang, Mathias Trangbæk og Frederik Elkær Jensen, som scorede på straffe efter at gæsterne havde fået rødt kort. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!