Mandag d. 17. februar 2020 - �rgang 15
Mike Hermansen har for vane at se rødt, når Løgstør møder Højslev. Fredag aften skete det for anden gang i dette forår, men hans hold reddede sig ud af det, og scorede sejrsmålet, da Højslev også fik rødt kort.

Masser af dramatik i Løgstør

19-05-2018

Fodbold: Røde kort og straffespark er hverdagskost, når Løgstør spiller hjemme.

Tekst & foto: Per Lyngby

Er man til fodbold med drama og intensitet, er Løgstør Stadion et godt sted at befinde sig, når klubbens herrehold i serie 1 stiller op til kamp. Det var det også fredag aften, da holdet vandt en særdeles vigtig sejr på 2-1 over Højslev.

For tredje hjemmekamp i træk var der rødt kort og straffespark på “Windfield”. Og medens det tidligere har været modstanderne, som så rødt, var det denne gang også hjemmeholdet, som måtte spille med en mand mindre på banen.

“Det var spændende, men også velfortjent, at vi vandt i dag. Lige så magre, som vi var i Nibe, lige så skarpe og fantastiske var vi i dag”, lød det efter kampen fra en særdeles tilfreds Løgstør-træner, Andreas Overgaard.

Træneren opregnede i første halvleg 3-4 store muligheder til hjemmeholdet for at score, bl.a. et forsøg på undersiden af overliggeren af Kasper Skak. Men der blev ikke scoret, og dermed gik holdene til pausen med 0-0.

I anden halvleg sadlede Løgstør om fra 4-5-1 til en lidt mere offensiv 4-4-2, som da også gav pote, da Casper Nymann scorede til 1-0. Kasper Skak er tæt på at øge føringen, da han vendte rundt og afsluttede, men gæsternes målmand var helt ude og redde med én hånd.

Godt 5 minutter senere så Løgstørs Mike Hermansen rødt i forbindelse med en nærkamp. Samme Hermansen røg i øvrigt også ud i det første opgør mod Højslev. Straffen blev dobbelt, da Højslev udnyttede frisparket til at udligne til 1-1, og herfra kunne man frygte det værste for Løgstørs drømme om at lege med i toppen af rækken. Spillerne havde dog noget at revanchere fra det første opgør, og trods en mand i undertal, var det Løgstør, som tilspillede sig de største chancer.

Med et kvarter igen var det indskiftede og lynhurtige Andreas Sloth, som blev spillet fri i dybden, og da han rundede målmanden, blev han fældet. Rødt kort til gæsternes målmand og straffespark til Løgstør for fjerde kamp i træk. Det udnyttede Jesper Frederiksen til at score sejrsmålet, som for en stund bringer Løgstør alene i spidsen af puljen. Her kan de sole sig indtil mandag, hvor Hobro spiller for at erobre den plads tilbage.

“Med vores sejr har vi igen gjort topkampen til et parløb mellem Hobro og os, og vi har dem på hjemmebane, hvor vi har været rigtig gode og scoret mange mål i dette forår” siger Andreas Overgaard.

Inden den vigtige topkamp mod Hobro den 15. juni venter først Nors på udebane, Roslev på hjemmebane og Kvik-Aalestrup på udebane for Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!