Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Mandfolkeindsats af Kvik

08-05-2022

Fodbold: Der blev arbejdet stenhårdt for sejren mod Viborg.

Tekst: Per Lyngby

Efter det klare nederlag i Hadsund rejste Kvik-Aalestrup sig i serie 1 med en kneben sejr på 1-0 over Viborg FF. Kampens enlige mål blev scoret af Rasmus Madsen 10 minutter inde i anden halvleg.

"Vi beviste i dag, at med høj arbejdsmoral og holdånd kan vi rejse os fra, hvor vi er faldet. Igen er det lidt den samme sang fra andre kampe med mange brændte chancer, hvor vi meget symptomatisk dag scorer direkte på et fejlslagent indlæg, som så blev til et fantastisk mål. Alle holdt hovedet højt og ville vinde den kamp. Mika Fuglsang stod med stor energi stærkt i billedet, mens Heine Sørensen i kassen var en ubrydelig menneskelig mur. Han vandt virkelig kampen for os med et par klasseredninger på tidspunkter, hvor vi selv kæmpede med skarpheden. Der er dog ét ord, som kan opsummere kampen for os: mandfolkeindsats", lød det efter kampen fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Med sejren holder Kvik-Aalestrup kontakt til Aalborg Freja og Hadsund i toppen af puljen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!