Mandag d. 5. december 2022 - Årgang 17

Målene rasler ind i Løgstør

14-05-2022

Fodbold: Fredag løb jyllandsserieholdet ind i et nyt stort nederlag.

Tekst: Per Lyngby

Mål er en vigtig del af en fodboldkamp, men for Løgstørs vedkommende i jyllandsserien falder der lige lovligt mange af dem til modstanderne, når de spiller i øjeblikket. Fredag eftermiddag blev det således 1-5 på udebane mod Vejgaard.

Allerede ved pausen stod det 3-0 til Vejgaard, som også bragte sig på 4-0 kort inde i anden halvleg, inden Mathias Toft Andreassen reducerede. Vejgaard satte dog også kampens sidste scoring ind til 5-1.

“Ja, vi må erkende, at det er op ad bakke for os. Vi fortsætter med at indkassere alt for mange mål, og det er klart at det er svært at vinde fodboldkampe hvis man skal score 4-5 mål for at få en uafgjort. Nu har vi så 12 dages pause, inden den uhyre vigtige udekamp mod FUIK. Det er en pause, som bekommer os vel med den skadesliste, vi har og har haft igennem hele foråret. Forhåbentlig kan vi få et par mand klar, for det bliver en must win kamp for os”, erkender træner Jimmy Støttrup Jensen.

Kampen mod FUIK spilles som en aftenkamp, dagen før Kristi Himmelfartsdag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!