Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Mål- og markedsfest i Hornum

18-09-2022

Fodbold: Topkamp sluttede med tenniscifre.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det var rækkens nummer 2, ubesejrede Gug, som fredag aften gæstede Hornum Stadion, hvor der er tradition for en fredagskamp i forbindelse med byens Septembermarked.

En gang blev markedet rundet af med fyrværkeri, men det er vist ikke tilfældet længere. Til gengæld sørgede HIF-spillerne for et festfyrværkeri af en kamp, som de vandt med hele 6-0 efter 2-0 ved pausen.

Kampens første halve time var ganske jævnbyrdig, Gug viste sig som et teknisk velfunderet hold, men de stod overfor et hjemmehold med masser af selvtillid efter tre sejre på stribe og en målscore på 11-2. Hornum havde et par gode langskudsforsøg, som sneg sig over mål, men efter et hjørnespark blev det 1-0, da Jakob Nøhr headede en ripost i nettet. Kort efter var det så den anden back, Mathias Trangbæk, som gjorde det til 2-0.

Anden halvleg var bare 7 minutter gammel, da Casper Nielsen nettede til 3-0, og spillerne begyndte så småt at tænke på markedsplads og øltelt, som man kunne høre larmen fra under kampen. Gug i modgang er vel næppe det samme hold som Gug i medgang, og da Philip Mortensen gjorde det til 4-0 var der lagt op til en festlig finale. Den kom da også med scoringer af Simon Baade og Philip Mortensen i det sidste kvarter. 6-0 sæt og match til Hornum, som for alvor har sat sig på rækkens førsteplads her, hvor halvdelen af turneringen er færdigspillet.

Træner Johnny Nielsen havde tid til en kort bemærkning efter storsejren, som fik sat fut i markedsstemningen:

"Ja der er fart på i omklædningen lige nu. Der var klasseforskel i anden halvleg, så en stærk og fortjent sejr", lød det fra en tilfreds træner.

Oprindeligt var returopgøret mellem de to hold sat til at skulle afvikles lørdag, men den er udsat, hvilket nok er godt for alle parter.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!