Onsdag d. 8. december 2021 - �rgang 16

Løgstørs trup kunne ikke matche Skives

10-11-2021

Mandag aften var Løgstør HK's herrer i 2. division på besøg hos ligareserverne fra Skive FH.

LHK mødte op med en sygdoms- og afbudsramt trup, hvor bl.a. Thomas Skak og Theis Hollænder manglede.

Kampens oplæg lød på, at der skulle spilles lange og tålmodige angreb, hvor tempoet skulle trækkes så langt ned som muligt. Både for at undgå stormløb mod LHK's mål med kontraangreb men også for at disponere egne kræfter bedst muligt, idet der kun var 8 markspillere til rådighed inkl. træner Martin Hedegaard.

Skive stillede med et stærkt hold med flere spillere fra ligatruppen inkl. Magnus Brandbyge i målet, der står fast på deres ligahold. I kampens indledning fik Løgstør slet ikke tålmodighed i angrebet og et reelt stormløb mod en sagesløs Christian Sørensen bragte hurtigt Skive foran med 5 mål. Herefter fik Løgstør lidt bedre fat, og når spillet blev sat fornuftigt og tålmodigt op, fik man spillet sig til fine chancer.

Det var tydeligt, at der virkelig skulle arbejdes for scoringerne, men de lange angreb satte en stopper for Skives kontraløb, og når man kom hjem og stå i forsvaret med Skive fik man bedre fat i denne ende af banen også. Dog var det stadig Skive, der svang dirigentstokken og satte tempoet i kampen.

Resten af kampen forløber stadig med Skive som klart toneangivende, men Løgstør kæmpede bravt med de knappe ressourcer, der er til rådighed og kampen ender med et trods alt hæderligt nederlag på 21-31.

Næste kamp er et lokalopgør hjemme i Lanternen, hvor naboerne fra Aars HK kommer på besøg. Kampen spilles torsdag den 11. november kl. 20.15.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!