Fredag d. 7. august 2020 - �rgang 15

Løgstør vandt vital sejr

25-08-2019

Fodbold: I fjerde forsøg lykkedes det for nedrykkere at hente point i serie1.

Tekst: Per Lyngby

Presset var til at tage at føle på, da Løgstørs fodboldherrer i serie 1 løb ind til hjemmekampen mod Morsø. Begge hold mødte op til opgøret med 3 nederlag i bagagen, så en eventuel taber ville bliver isoleret i bunden.

Denne gang kunne Løgstør finde vej til målet og score på sine chancer, og derfor kunne holdet fortjent trække sig tilbage med en sejr på 3-1, som giver forhåbninger om, at krisen er stoppet.

“Ja endelig. Det var også tiltrængt, med et nyt nederlag ville vi have været i enorm nedrykningsfare. Det er vi stadig, men denne sejr giver lidt til selvtillidskontoen”, fortæller Løgstørs Christian Hjortshøj.

Løgstør spiller en fin første halvleg, hvor Jesper Frederiksen laver to gode mål og Andreas Husum også netter fra sin position som venstre kant. Mod slutningen af halvlegen reducerer Morsø på straffespark og bringer ny spænding ind i kampen.

“Vi er dominerende i hele halvlegen, og de forsøger udelukkende at lukrere på vores fejl. Heldigvis var Morsø ikke så dygtige som vores tidligere modstandere, og de fik ikke gevinst af det. Vi skal stadig blive bedre til at score på vores chancer, da vi vel godt kunne have scoret en 3-4 stykker mere i første halvleg,  uden det ville have været ufortjent”, mener Christian Hjortshøj.

Anden halvleg forløber sig i mere afslappet tempo, men stadig kommer Løgstør til fine muligheder, uden at gøre tingene færdige. Morsø havde et par store muligheder, hvor de med mere skarphed kunne have gjort kampen spændende.

“En fuldt fortjent sejr, og godt at komme på tavlen - dog kan vi stadig godt være utilfredse med, at vi på så mange store chancer ikke får lavet flere mål. Det gør vi bedre næste weekend”, fastslår Løgstør-forsvareren.

Søndag gælder det udekamp mod Skive. Kan Løgstør vinde den kamp, kan holdet bevæge sig op i puljens midterfelt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!