Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Løgstør vandt sikker sejr over Aars

17-08-2022

Fodbold: Med en komfortabel sejr på 4-1 kom Løgstør på pointtavlen i serie 1.

Tekst: Per Lyngby  

Nedrykkerne fra jyllandsserien, Løgstør, tog onsdag aften imod oprykkerne fra serie 2, Aars, da de to lokalrivaler tørnede sammen i serie 1. Forud for opgøret havde Aars hentet maksimumpoint i deres to første kampe, medens Løgstør til gengæld mødte om med et rundt nul på pointkontoen.

Hjemmeholdet sikrede sig en vigtig sejr på 4-1 og fik dermed føling med holdene foran, medens den kedelige sidsteplads kom lidt på afstand.

Midt i første halvleg sørgede Casper Nymann Jensen for, at hjemmepublikummet fik noget at glæde sig over, da han scorede til 1-0. Fem minutter før pausefløjtet bragte Rasmus Poulsen Aars på 1-1, men kort før pausefløjtet var Andreas Sloth mand for at give Løgstør en føring på 2-1.

I anden halvleg var det så Magnus Svenningsen, som cementerede en sikker Løgstør-sejr, da han efter henholdsvis 55 og 65 minutter scorede til 3-1 og 4-1.

LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen er naturligvis tilfreds med sejren, som han også mener var fortjent:

“Jeg synes det var fuld fortjent. De vinder på boldbesiddelse, men vi vinder på kløgt og effektivitet. Vi får en 10 minutters udvisning efter små 25 minutter, derfra og til pausen “sejler” vi lidt. Så får vi en sidste minuts scoring inden pausefløjtet, og efter pausen finder vi tilbage til en solid base og er i fuld kontrol, selv om Aars stadig er mest på bolden”, sagde LIF-trænere efter kampen.

Aars-træner Morten Freundlich er på linje med sin kollega og anerkender nederlaget:

“Jep, jeg må indrømme, at deres sejr var fortjent. Vi var langt fra det niveau, vi har leveret i de 2 første kampe,  og de var bedst i alle facetter af spillet i dag”, lød det fra Freundlich.

Søndag spiller Aars hjemme mod Dronningborg, som har hentet 6 point i deres to første kampe, som begge er sluttet med beskedne 1-0 sejre, så noget tyder på, at Aars skal op mod en stærk defensiv. Løgstør drager lørdag til Viborg, hvor der venter en særdeles vigtig kamp mod FF, der akkurat som vesthimmerlændingene har opnået 3 point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!