Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Løgstør vandt pligtsejr

25-05-2018

Fodbold: Bundholdet Nors var ikke den store opgave for topholdet.

Tekst: Per Lyngby

Torsdag aften spillede Løgstør en af de kampe, som man bare ikke må tabe, hvis man vil hænge på i toppen af serie 1. Udekampen mod Nors blev da også lidt af en walk over for Andreas Overgaards udvalgte.

“Vi sidder massivt på kampen i næsten alle 90 minutter, og der er aldrig tvivl om udfaldet. Simon Ipsen og Kasper Skak scorer begge i 1. halvleg, og pausestillingen er således 2-0 til Løgstør. Efter pausen er vi i total dominans og scorer 3 mål ved hhv. Kasper Skak, Casper Nymann og Andreas Sloth. Kampen slutter 5-0, men vi havde faktisk muligheder til at score det dobbelte antal mål. Andreas Sloth fremtvang endnu engang et rødt kort til modstanderne, da han af en forsvarsspiller blev nedlagt på vej mod mål”, lød det efter kampen fra en tilfreds Andreas Overgaard, som havde stor ros til alle 14 mand for en koncentreret og stabil indsats.

Med sejren lægger Løgstør en lille presbold på Hobro og fører netop nu rækken med 22 points og en bedre målscore. Hobro spiller fredag aften og kan med en sejr tilbageerobre førstepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!