Onsdag d. 15. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør stryger op på førstepladsen

13-10-2019

Fodbold: En føring på 2-0 blev sat over styr på hjemmebane. Fodbold: En sikker sejr sender Løgstør til tops - men Gundersted kan smutte forbi.

Tekst Per Lyngby

Der er lagt op til vesthimmerlandsk dominans i toppen af serie 1. Lørdag overtog Løgstør førstepladsen, som dog kan være til låns, hvis Gundersted formår at vinde hjemme over Hanstholm søndag eftermiddag.

Trods fraværet af en række stamspillere, havde Løgstør ikke de store problemer med at besejre puljens bundprop, Morsø, på udebane. Efter at hjemmeholdet havde bragt sig foran, kom Løgstør hurtigt tilbage og sikrede sig en sejr på 5-1 - den sjette sejr på stribe.

“Vi burde vel have vundet endnu større, hvis vi havde haft lyst til at sætte turbo på. Vi sætter os fra start på spillet men får så i en enkelt situation ikke helt afstemt tingene og de får scoret til 1-0. Vi gik dog langt fra i panik, og jeg var ikke det mindste i tvivl om, at vi helt sikkert ville få det vendt. Efter 25 minutter  får vi frispark i højre side helt nede ved hjørneflaget. Thorbjørn Larsen falder uheldigt ned på sin ene arm og måtte efterfølgende en tur på skadestuen. Endnu en på skadeslisten - vi begynder at blive presset på mandskab. Jeg sparker frisparket til første stolpe hvor Mike Hermansen får forlænget bolden og Christian Husum står det rigtige sted og får pandet udligningen i nettet. Kort efter spiller Morten Rokkedal en lang afsted til Casper Nymann, som med stort overblik ligger den af til undertegnede som spiller den i feltet, målmanden får verftet den væk, men bolden lander for fødderne af tilbagekomne Viktor Øvall, som sender den i rusen til 2-1.I de efterfølgende 10 minutter har vi opspil til store chancer gennem især Mathias Toft, men den sidste aflevering eller afslutning manglede lidt skarphed. Efter 35 minutter “ødelægger” Casper Nymann og jeg Morsøs højreside igen, hvor jeg spiller den skråt tilbage til Andreas Husum, som bare fortsætter med at score”, beretter Christian Hjortshøj Jensen.

I anden halvlegs begyndelse smider Løgstør boldene for let væk og der er ikke ro på spillet. Men efter et kvarter kommer der styr på tingene, hvilket bl.a. fører til en serie hjørnespark. Efter et af disse bliver de 4-1, da Mike Hermansen sublimt header ind via undersiden af overliggeren. Efter 70 minutter bliver en række 1-2 kombinationer udløst i et mål af Christian Hjortshøj Jensen.

“5-1. Fuldt fortjent og vi ligger fint i tabellen. Vi vil dog ikke tale så meget om oprykning, for alt kan ske i denne række. Hvis vi taber de sidste tre, kan vi nemt risikere at skulle spille om nedrykning. Dermed ikke sagt at vi ikke er bevidste om vores situation. Vi har vundet 6 kampe i træk og ligger lige nu nr. 1 inden de sidste kampe i runden bliver spillet - så vi har en kæmpe selvtillid og har en god tro på at vi kan vinde hver eneste kamp vi går ind til”, slutter Christian Hjortshøj Jensen.

På lørdag jagter holdet sin syvende sejr på stribe, når Skive kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!