Lørdag d. 13. august 2022 - Årgang 17

Løgstør spiller "finale" mod Holstebro

17-10-2021

Fodbold: Nederlag i Vejgaard betyder, at LIF stadig kan risikere nerykning.

Tekst: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag tabte Løgstørs herrer i jyllandsserien med 1-2 til Vejgaard på udebane. Dermed er holdet ikke fri af nedrykningsfare, og derfor bliver den kommende weekends hjemmekamp mod Holstebro lidt af en finale, hvor en sejr kan sikre overlevelse, medens en eventuel taber fortsat vil kunne risikere degradering efter sæsonen.

"Vi kommer lidt skidt ud til første halvleg, de første 15-20 minutter er vi ikke gode. Det er også i den periode, Vejgaard kommer på 1-0 på et hovedstød. Men stille og roligt finder vi fodfæste og kommer med i kampen igen - og vi har også nogle gode scoringstilbud før pausen, som på en god dag godt kunne have kastet et mål eller to af sig. Modsat første halvleg kommer vi godt ud til anden og har en god periode med chancer til bl.a. Kristoffer Lynge og Mathias Toft efter en hjørnesparkskombination. Lige som vi skal til at skifte ud og ændre formation for at tippe kampen over til vores fordel, får Vejgaard desværre scoret til 2-0, og og så er det op af bakke, selv om vi får reduceret til allersidst", sagde LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen efter kampen.

Forud for søndagen kamp mod Holstebro er det Løgstør, som har det psykologiske overtag, da de slog vestjyderne på udebane i de to klubbers første møde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!