Onsdag d. 28. september 2022 - Årgang 17

Løgstør slog topholdet

18-09-2022

Fodbold: Sikker hjemmesejr på 3-0 over Skive.

Tekst: Per Lyngby

Det vil være en overdrivelse at kalde Løgstør IF’s resultater i serie for stabile i dette efterår. Men efter seneste weekends ærgerlige sidste minuts nederlag til Hornbæk, rejste holdet sig trods alt med en flot 3-0 sejr, da Skive lørdag gæstede muslingebyen. Dermed rykkede skibonitterne ned på andenpladsen i den tætte pulje, hvor der nu kun er 2 point mellem Løgstør på fjerdepladsen og Hornbæk på førstepladsen.

“Det var en vigtig sejr. Vi havde en god fornemmelse forud for kampen, idet vi egentlig spillede en rigtig god kamp sidst vi mødte Skive. Så bliver vi også godt hjulpet på vej af en hurtig scoring ved Andres Gudiksen, som giver os ekstra medvind.  Men generelt er det en fuldt fortjent sejr, hvor jeg synes, vi holder Skive fra chancer og reelt er tættere på 4 og 5 - 0 end Skive er på at score. Det er helt vildt tæt  puljen. Alle tager jo point fra hinanden på kryds og tværs, så man skal være der i hver eneste kamp. Jeg synes egentlig også, det er sjovt,  at der ikke er noget, som på nogen måde er afgjort endnu. Normalt er der jo en klar top og bund, når man er halvvejs, men alt er i spil”, sagde træner Jimmy Støttrup Jensen efter den flotte sejr.

I den kommende weekend kan Løgstør spille sig ind i toppen, hvis de formår at besejre Dronningborg på udebane på lørdag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!