Tirsdag d. 28. juni 2022 - Årgang 17

Løgstør skal vinde sidste kamp

13-06-2022

Fodbold: Holdet er samtidig afhængig af naboerne fra FUIK.

Tekst: Per Lyngby

Når Løgstør går på banen til jyllandsseriekampen mod Sæby hjemme i Løgstør på søndag, ved de allerede, om de har noget at spille for, eller om de er rykket ned i serie 1.

Situationen er nemlig den, at FUIK skal tage point fra Kristrup i deres hjemmekamp fredag aften. Sker det, kan Løgstør med en sejr over Sæby bringer sig op på 6. pladsen, som giver mulighed for redning i rækken via en play off kamp mod et hold fra serie 1. Vinder Kristrup derimod kampen i Farsø, er der ikke længere mulighed for, at Løgstør kan redde sig.

Efter den overraskende sejr over Gug i sidste runde, kunne Løgstør ikke stille meget op mod det andet tophold, Hobro, som vandt en klar sejr på 4-0 søndag eftermiddag.

"Hobro er et rigtigt godt hold, og der kan ikke indvendes noget mod deres sejr. Det som var en bet, var at Kristrup sejrede over Vejgaard. Den havde jeg ikke set komme, og nu skal vi have lidt hjælp fra naboerne fra FUIK fredag", lød det efter nederlaget fra LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!