Torsdag d. 1. december 2022 - Årgang 17

Løgstør-sejr i målfest

25-09-2022

Fodbold: Tophold blev besejret i egen hule.

Tekst: Per Lyngby 

Det blev en særdeles underholdende og målrig affære, da Løgstør lørdag var på besøg i Randersforstaden Dronningborg. Værterne lå forud for kampen på puljens andenplads i serie 1.

Med en sejr på 5-3 sendte Løgstør hjemmeholdet ned på 5. pladsen, medens de selv overtog pladsen som nummer 2 i den tætte pulje, hvor der ikke er langt fra top til bund.

Dronningborg lagde bedst ud og bragte sig foran, inden der var spillet 10 minutter. Midt i halvlegen udlignede Magnus Svenningsen, og efter en god halv time kom Løgstør også foran ved  Casper Pedersen. Værterne lod sig dog ikke slå ud, og inden pausefløjtet var der udlignet til 2-2.

Man skulle helt hen til midten af anden halvleg, inden netmaskerne blafrede på ny. Denne gang var det Dronningborg, som scorede, og endnu en gang var kampen vendt.  Der gik dog blot 1 minut, inden Magnus Svenningsen udlignede, og det blev starten på 10 gode Løgstør-minutter, hvor Andreas Gudiksen gjorde det til 4-3, inden Morten Rokkedal Kristensen med et af sine sjældne mål cementerede sejren på 5-3. 

Det var en særdeles tilfreds træner, som Lokaltindblik.dk fangede for en kommentar:

"Vi spiller vores suverænt bedste kamp i dette efterår, hvor vi havde både mod og evner til at udnytte en super bane i Dronningborg. Vi var rigtigt gode på bolden, og vores to midtstoppere Mads Kjær og Mikkel Munk var rigtigt gode til at få sat gang i spillet langs jorden. På dagen var vi mindst en klasse over Dronningborg, og derfor er det også vanvittigt, at vi skal hen mod slutningen af kampen, før vi reelt lukker kampen. Vi tilspiller os så mange chancer i dag, og havde vi scoret 3-4 mere, så havde det bestemt ikke været ufortjent", sagde Jimmy Støttrup Jensen efter sejren. 

Fredag gælder det lokalopgør mod Aars på udebane. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!