Tirsdag d. 25. februar 2020 - �rgang 15

Løgstør missede chancen for oprykning

15-06-2018

Fodbold: Med en sejr på 2-1 kunne Hobro lade champagnepropperne springe på Løgstør Stadion.

Tekst og foto: Per Lyngby

Det var den direkte duel om puljens førsteplads, og måske også oprykningen, som stod på spil fredag aften på Løgstør Stadion. Her mødte de lokale fodboldherrer i serie 1 Hobro, som endnu ikke har tabt en kamp i foråret og som med en sejr kunne rejse hjem med oprykningen.

Og selv om det var tæt på, kunne heller ikke Løgstør stoppe et velspillende Hobro-hold, som på 2 mål i kampens slutfase sikrede sig sejren på 2-1 og dermed en plads i jyllandsserien til efteråret.

Hobro startede kampen klart bedst og pressede Løgstør tilbage på egen banehalvdel, hvor gæsterne specielt var farlige ved dødbold som hjørnespark og indkast. Presset gav dog ikke udbytte i form af scoringer og langsomt men sikkert kom Løgstør ind i kampen. Det bliver også til et par gode muligheder, som gæsternes målmand flot fik afværget. Til gengæld var han involveret i scoringen til 1-0, hvor målmand og forsvar totalt misforstår hinanden - det udnytter Kasper Skak til at smutte imellem og prikke bolden i mål med 5 minutter igen af første halvleg. I denne periode er Løgstør i overtal efter et gult kort til Hobro.

Kort inde i anden halvleg bliver Hobro fuldtallige, og minuttet efter må Kasper Skak så ud i 10 minutter. Det medfører et tungt pres mod Michael Hjortshøjs mål. Løgstør-keeperen ryster op med et par flotte redninger, men må i en enkelt situation også have assistance af den ene opstander. Indskiftede Andreas Sloth er tæt på at blive matchvinder, da han slipper alene igennem, men Hobros målmand gør skaden fra første halvleg god igen med en flot fodparade. Hobro pressede på med mange bolde frem mod Løgstørs felt, hvor det så ud til, at hjemmeholdet havde læst på lektien og forholdsvis let fik clearet boldene.

Meget tydede på, at der nok skulle en dødbold til, hvis Hobro skulle score, og med 13 minutter igen kom chancen, da holdet fik tilkendt et frispark lige udenfor straffesparksfeltet. Bolden blev sendt over muren og helt ude ved stolpen, hvor en Løgstør-spiller ganske vist fik hovedet på, men uden at kunne forhindre bolden i at stryge i nettet til udligning.

Med uafgjort ville Hobro bevare førstepladsen, men der ville stadig være en teoretisk mulighed for, at Løgstør kunne overhale dem. Man fornemmede, at gæsterne gik efter sejren, så den medbragte champagne kunne komme i brug - og det forløsende mål kom i den ordinære kamps sidste minut, da Christian Husum var uheldig at rette bolden af så den strøg i nettet bag egen målmand. Knuste Løgstør-spillere faldt om på græsset, medens Hobro-spillere, udskiftere og ledere jublede i en stor bunke ved det ene hjørneflag.

Selv om Løgstør kastede alt frem i de sidste minutter, kom der ikke flere mål, og Hobro kunne lade champagnepropperne springe og sejrssangen gjalde over stadion og Limfjorden i baggrunden.

Der resterer en enkelt spillerunde, hvor Løgstør på udebane skal møde Viborg FF.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!